Notiks profesionālās izglītības projekts skolēniem «Lattelecom Profesiju diena»

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arī šogad, 30.aprīlī, Lattelecom grupas uzņēmumi turpina profesionālās izglītības projektu «Lattelecom Profesiju diena». Tā laikā no 9:00 - 13:00 vairāk kā 60 Lattelecom profesiju pārstāvji strādās kopā ar skolēniem, lai radītu viņiem gan teorētisku, gan praktisku priekšstatu par izvēlēto profesiju.

Lattelecom Profesiju diena ir tālākās izglītības projekts vidusskolēniem, kuras mērķis ir sniegt ne tikai teorētiskas, bet arī praktiskas zināšanas skolēnu iespējamā nākotnes profesijā. Iegūtā pieredze un priekšzināšanas kādā no 75 Lattelecom grupā pārstāvētajām profesijām, ļaus skolēniem labāk orientēties darba tirgū nākotnē, kā arī precīzi izvēlēties mācību iestādi akadēmisko zināšanu iegūšanai.

Projektā iesaistīsies visi Lattelecom grupas uzņēmumi Rīgā. Šogad projektā piedalīsies Rīgas 88.vidusskola. Darba diena sāksies ar darba vietas iepazīšanu, tad sekos intensīvs darbs, savukārt darba dienas izskaņā skolēni dalīsies pieredzētajā un apmainīsies viedokļiem. Pagājušā gadā «Lattelecom Profesiju dienā» piedalījās 100 skolēni no Olaines 1.vidusskolas.

«Profesijas izvēle ir svarīgākais lēmums, kas jaunietim šajā dzīves posmā jāpieņem. Tāpēc esmu pārliecināts, ka ar savu iniciatīvu un ieguldījumu varam palīdzēt skolēniem neapjukt plašajā piedāvājumu klāstā un izvēlēties apgūt tieši to profesiju, kas viņu saista», skaidro Juris Gulbis, Lattelecom valdes priekšsēdētājs.

Lattelecom sociālā prioritāte ir zināšanu sabiedrības veidošana. Projekts Pieslēdzies, Latvija! uzsākts 2008. gada nogalē ar mērķi sekmēt datora un interneta pieejamību katram Latvijas iedzīvotājam, kā arī veicināt šo informācijas tehnoloģiju lietošanas prasmi. Šajā laikā vairāk kā 25 Latvijas lauku skolas ir aprīkotas ar pilnībā nokomplektētiem mazlietotiem datoriem mācību procesa uzlabošanai. Arī šogad Lattelecom darbinieki devās uz SOS bērnu ciematiem, lai SOS mammām sniegtu savas zināšanas par efektīvu informācijas tehnoloģiju lietošanu, tādējādi sekmējot zināšanu sabiedrības attīstību.

Par LattelecomLattelecom ir vadošais elektronisko sakaru pakalpojumu sniedzējs Latvijā, kas piedāvā integrētus elektronisko sakaru un IT pakalpojumus, sniedz telekomunikāciju, tīklu projektēšanas un izbūves pakalpojumus. Lattelecom nodrošina arī datu pārraides un IT infrastruktūras risinājumus, interneta un kontaktu centra pakalpojumus, kā arī biznesa procesu ārpakalpojumus. Lattelecom grupu veido pieci uzņēmumi: Lattelecom, Lattelecom Technology, Lattelecom BPO, Citrus Solutions un Baltijas Datoru Akadēmija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu