Studiju maksa Banku augstskolā netiks paaugstināta

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Banku augstskolas (BA) Senāts pieņēmis lēmumu, ka studiju maksa un reģistrācijas maksa nākamajā akadēmiskajā gadā BA netiks paaugstināta.

Lai gan augstskolas izdevumi ir auguši, sakarā ar nodokļu izmaiņām, komunālo pakalpojumu sadārdzināšanos, kā arī investīciju palielināšanu augstskolas attīstībai, taču, ņemot vērā valsts ekonomisko situāciju, BA Senāts pieņēma lēmumu, ka studiju maksa 2009./2010. akadēmiskajā gadā paliks līdzšinējā apmērā, portālu «Apollo» informēja Lineta Mikša, Banku augstskolas Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļas asistente.

BA piedāvā studiju programmas uzņēmējdarbībā, uzņēmējdarbības vadīšanā un finansēs. Pašlaik augstskolā tiek īstenotas 10 studiju programmas — pirmā līmeņa, bakalaura un maģistra profesionālās studiju programmas un starpaugstskolu doktora studiju programma. Vairākām BA piedāvātajām studiju programmām nav līdzvērtīga analoga citās Latvijas augstākajās mācību iestādēs.

Pašlaik sagatavošanā ir arī jaunas studiju programmas, un BA Senāts 2009. gada janvāra sēdē nolēma virzīt licences saņemšanai pirmā līmeņa profesionālo studiju programmu «Grāmatvedība un finanses», bakalaura profesionālās studiju programmas «Risku vadība un apdrošināšana» un «Inovācijas un produktu attīstības vadīšana».

www.ba.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu