Apmeklējot izstādi «Skola 2009», trīs muzeju apmeklējums bez maksas

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Starptautiskā izglītības izstāde «Skola 2009» sadarbībā ar Rīgas Motormuzeju, Latvijas Etnogrāfisko brīvdabas muzeju un Rīgas vēstures un kuģniecības muzeju šogad piedāvā skolēnu grupām, kas dosies uz izstādi «Skola 2009», apmeklēt trīs lieliskus Rīgas muzejus bez maksas.

Apmeklējot izstādi «Skola 2009» no 26. līdz 28. februārim un iegādājoties skolēnu grupu biļetes (2 lati/pers.), skolēniem ir lieliska iespēja apmeklēt Rīgas Motormuzeju, Latvijas Etnogrāfisko brīvdabas muzeju un Rīgas vēstures un kuģniecības muzeju bez maksas (muzejos uzrādot izstādes grupu biļetes), portālu «Apollo» informēja Inese Libere, «BT 1» mediju koordinatore.

www.motormuzejs.lv

www.muzejs.lv

www.rigamuz.lv

Kā zināms, no 26. februāra līdz 1. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā jau piecpadsmito reizi notiks gada nozīmīgākais izglītības pasākums — starptautiskā izglītības izstāde «Skola 2009», kas vienuviet ļauj iegūt visaptverošu informāciju par mācību iespējām un palīdz izvēlēties piemērotāko izglītības ceļu.

Izstādē četrās dienās apmeklētāji varēs iegūt informāciju par valsts un privātajām augstskolām, vidusskolām, koledžām, arodskolām, kā arī mācību centriem, valodu kursiem, tālmācību, e-studijām. Izstādē «Skola 2009» varēs uzzināt vairāk par interešu izglītību un iepazīties ar svešvalodu un dažādu mācību kursu piedāvājumu. Izstādē piedalīsies izglītības iestādes un ar nozari saistītie uzņēmumi no Latvijas, Igaunijas, Somijas, Lielbritānijas, Grieķijas, Vācijas, Izraēlas, Kanādas un citām valstīm.

Izstādes «Skola 2009» darba laiks:

26.–28. februārī plkst. 10.00–18.00

1. martā plkst. 10.00–17.00

Biļešu cenas:

Grupām (10+) — Ls 2; skolēniem, studentiem, skolotājiem — Ls 2,50; pieaugušiem — Ls 3.

Vienlaikus Ķīpsalā notiks 12. Starptautiskā grāmatu un izdevniecību izstāde «Latvijas grāmatu izstāde 2009».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu