Par šā gada centralizētajiem eksāmeniem

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Šogad centralizēto eksāmenu sesija noritēs bez pārmaiņām — vispārējās vidējās izglītības pakāpes noslēgumā skolēni kārtos centralizēto eksāmenu svešvalodā (angļu, vācu, krievu un franču valodā), dabaszinātnēs (fizikā, ķīmijā un bioloģijā), matemātikā, vēsturē un latviešu valodā un literatūrā.

Viens centralizētais eksāmens tiks organizēts pamatizglītības pakāpes noslēgumā latviešu valodā mazākumtautību izglītības programmās, portālu «Apollo» informēja ISEC Izglītības informācijas daļas vadītāja Kristīne Ilgaža.

Izglītības satura un eksaminācijas centrs (ISEC) atgādina, ka skolēni centralizētos eksāmenus var nokārtot skolā. Personām, kuras jau ieguvušas atestātu par vispārējo vidējo izglītību vai diplomu par profesionālo vidējo izglītību un kurām nepieciešams kārtot eksāmenu, lai iestātos augstskolā, eksāmena kārtošanai jāpiesakās augstskolā, ar ko sadarbības līgumu par eksāmenu organizēšanu ir noslēdzis ISEC. Pieteikties iespējams līdz šā gada 1. aprīlim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu