Piesakies «Iespējamai misijai»!

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Līdz 6. aprīlim turpinās pieteikšanās programmai «Iespējamā misija». Programmā aicināti pieteikties talantīgi pēdējā kursa studenti un augstskolu absolventi, kas meklē izaicinājumu un ir gatavi divus gadus strādāt skolā. Līdz šim saņemti jau 62 pieteikumi, paralēli noris dalībnieku atlase un skolu pieteikšanās uz «Iespējamās misijas» skolotājiem.

«Mēs gribam, lai skolās nokļūst jaunieši, par kuriem cīnās labākie darba devēji un kuri, iespējams, nav pat domājuši par skolotāja darbu, taču ar savām zināšanām un dotībām ir tam ļoti piemēroti. Mēs arī gribam parādīt, ka skolotāja darbs — tā ir izaicinoša un vērtīga karjera. Mēs aicinām pieteikties enerģiskos, ambiciozos un tos, kas vēlas kaut nedaudz mainīt pasauli!» uzsver Zane Oliņa, «Iespējamās misijas» direktore.

«Iespējamā misija» ir divu gadu programma, kuras laikā intensīvās un uz pieredzi balstītās mācībās dalībnieki gūs vērtīgas iemaņas pedagoģijā un līderībā, šajā laikā saņemot «Iespējamās misijas» darbinieku, pārējo programmas dalībnieku un pieredzējuša mentora atbalstu. Lai sagatavotos darbam skolā, dalībnieki piedalīsies piecu nedēļu apmācībās Vasaras akadēmijā, kā arī turpinās mācības divu gadu garumā līdztekus pilna laika darbam skolā. Mācībās dalībnieki ne tikai apgūs teorētiskas un praktiskas zināšanas un iemaņas, bet arī smelsies pieredzi no izciliem vadītājiem, veiksmīgiem uzņēmējiem un viedokļu līderiem Latvijā.

www.iespejamamisija.lv

www.iespejamamisija.lv

Pirmais programmas iesaukums — 12 jauni skolotāji — ar 2008. gada septembri jau veiksmīgi strādā 11 skolās gan Rīgā, gan ārpus tās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu