Kurzemē notiks pedagogu radošās darbnīcas

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 16.augusta līdz 20.augustam Nīcā un Pāvilostā notiks LVA (Latviešu valodas aģentūra) organizētās latviešu literatūras un citu mākslas jomas priekšmetu skolotāju radošās darbnīcas, kuras tiek finansētas ESF (Eiropas Sociālais Fonds) projektā «Latviešu valodas, literatūras un bilingvālo mācību pedagogu profesionālās kompetences pilnveide».

Radošajās darbnīcās piedalīsies Kurzemes plānošanas reģiona 40 skolotāji, un tās vadīs Dr. philol. Maija Burima, Valentīns Lukašēvičs, Ieva Kalniņa un Ojārs Lāms, Dr. art. Līga Ulberte un Dr. phil. Skaidrīte Lasmane. Teātra, saskarsmes, tēlotājmākslas un radošās rakstīšanas darbnīcās ar skolotājiem strādās rakstniece Nora Ikstena un literārā redaktore Gundega Blumberga, aktieri Gundars Āboliņš un Vilis Daudziņš, mākslinieks Aivars Vīlipsons un grafiķe Baiba Damberga.

Psiholoģijas jautājumos konsultēs psihologi Ilona Luksa un Atis Zakatistovs. Ar skolotājiem tiksies arī dzejnieks Kārlis Vērdiņš.

Radošo darbnīcu mērķis nodrošināt latviešu valodas, literatūras un citu mākslas priekšmetu pedagogu profesionālo kompetenci un prasmju atjaunošanu atbilstoši modernizētam mācību saturam un mūsdienīga izglītošanās procesa prasībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu