Skolēni uzteic Zatlera atvērtību un draudzīgumu

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Zatlera vadīto mācību stundu

«Radās pilnīgi pretējs iespaids par Valdi Zatleru. Nelikās, ka viņš ir tik atvērts. Patika tas, ka stundā nevaldīja pārāk diplomātiska gaisotne.»

«Patika, kā prezidents vadīja stundu — draudzīgi, atbrīvoti, interesanti. Pastāstīja arī par sevi.»

«Man ļoti patika, un stunda bija ļoti interesanta. Par šo stundu man paliek tikai labas atmiņas. Manuprāt, Zatlers ir labs skolotājs.»

«Man ļoti patika šī stunda. Tēma bija interesanta un mūsdienās diezgan aktuāla. Prezidents ir komunikabls, pretimnākošs un laipns. Viņš prata stundu pasniegt aizraujoši. Stundā bija brīva atmosfēra. Varēja arī pasmieties.»

«Manuprāt, prezidenta monologs bija ļoti iedvesmojošs, tas aicināja mani gluži vai celties kājās un doties strādāt, padarīt savu valsti labāku! Šī stunda padarīja skaidrāku arī manu priekšstatu par lata devalvāciju. Man šķiet, ka šī stunda bija aizraujoša un tā vērta, lai atnāktu.»

«Prezidenta kungs bija patīkams skolotājs. Pilnībā mainīja uzskatu par viņu un prezidenta uzskatiem. Lika aizdomāties par to, ka jādomā ne tikai par šodienu, bet arī par nākotni. Patika, ka viņš pateica, ka arī viņam ir bijis jāiet jauns ceļš un ka nav jābaidās no domu maiņām.»

«Vislielākais iespaids šajā stundā, protams, bija redzēt Prezidentu. Pirmo reizi satiku Prezidentu aci pret aci. Man bija liels prieks satikt viņu. Protams, skolotājs «Prezidents» novadīja ļoti labi stundu. Bija interesanti. Šo stundu es stāstīšu savējiem bērniem.»

«Ļoti patika prezidenta vadītā stunda, jo manās acīs viņš ir atbrīvotāks, nekā tas tiek parādīts televīzijā.»

«Es domāju, ka Zatlera kungs bija jauks un laipns. Dažreiz klase bija nobijusies. Viņš varēja vairāk jautājumus uzdot un vairāk balvas. Bija labi.»

«Viss bija ļoti interesanti, vienīgi daudzo kameru priekšā bija jādomā, ko runā, lai nekļūdītos.»

«Ļoti patika šī stunda. Tā bija savādāka nekā citas. Varēja vairāk un savādāk iepazīt prezidentu, viņa sabiedrībā varēja justies ļoti brīvi. Prezidents ir ļoti komunikabls. Patiešām, iespaids ļoti labs. Agnese.»

«Stunda likās ļoti interesanta, noderīga. Varēja prezidentu ieraudzīt citā gaismā. Prezidents likās diezgan jauks un saturīgs cilvēks, personība. Esmu nedaudz šokēta par to, ka tiku par «ēnu» prezidentam.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu