Starptautiskās komunikācijas vadība - zināšanas ar perspektīvu nākotnē*

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jauno tehnoloģiju strauja attīstība, informācijas pieejamība un ātra tās izplatīšanās nosaka to, ka arvien pieprasītāka kļūst izglītība, kas vērsta uz starptautisku vidi. Tajā pašā laikā, nekāda zinātnes attīstība un sasneigumi nav mainījuši to, ka jebkurā darbā ļoti būtiska ir saskarsmes māksla, komunikācija.

Starptautiskās komunikācijas vadība.&nbsp; <br />

Pēdējos studiju gados uzmanība vairāk tiek pievērsta gan teorētiskajiem, gan praktiskajiem aspektiem jaunajā interaktīvajā komunikācijas vidē, kas ietver gan alternatīvo mārketingu, sporta komunikāciju, gan virtuālo realitāti un produktu jaunradi. Attiecīgi programmā iespējamas specializācijas Virtuālās realitātes projekti, Alternatīvā mārketinga projekti, Sporta projekti.

Parasti studenti interesējas arī par to, kur būs studiju laikā iespējams praktizēties. Mēs piedāvājam praksi labākajos starptautiskajos uzņēmumos un valsts institūcijās, piemēram, Scandinavian Tobacco, Swedbank, SEB, LNT, PR Stils, Comperio, Valsts Kancelejā, Ārlietu ministrijā, Tieslietu ministrijā un citur. Protams, studiju laikā studenti iegūst arī plašu sadarbības partneru un draugu loku visā pasaulē”.

Turības Sabiedrisko attiecību fakultātē kopumā iespējams studēt piecās studiju programmās no 1. līmeņa līdz pat doktorantūrai:

Sabiedriskās attiecības

Atvērto durvju dienas

«turiba.lv»

*Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu