Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolā sākas kvalifikācijas eksāmeni un skates

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

6. un 7. jūnijā Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolā notiks kvalifikācijas darbu eksāmeni un skates. 6. jūnijā pulksten 18:00 skolas zālē Alejas ielā 18 ikviens interesents tiek aicināts uz kvlifikācijas darbu izstādes atklāšanu, kurā topošie apģērba dizaineri, stilisti, mediju mākslas, reklāmas un citu mācību programmu absolventi demonstrēs savu veikumu.

Kvalifikācijas eksāmeni un skates 7. jūnijā no pulksten 10:00 līdz 16:00 notiks desmit izglītības programmās (sarakstu skatīt pielikumā). Eksāmenu gaitai un norisei var sekot līdzi ikviens interesents, kas apsver iespējas izglītoties Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolā, kā arī laipni aicināti mediju pārstāvji.

Savukārt 6. jūnijā Liepājā ierodas eksāmenu kvalifikācijas komisijas pārstāvji, kas apstiprināti saskaņā Ministru kabineta 2011. gada 30. augusta noteikumu Nr.662 «Profesionālās kvalifikācijas eksāmenu norises kārtība akreditētās profesionālās izglītības programmās» 28. punktu. Eksāmenu komisijas priekšsēdētājs ir uzņēmuma «Parnass Presentreklam» direktors, tekstilmākslinieks Jānis Bankovičs.

6. jūnijā pulksten 18:00 ikviens interesents tiek aicināts arī uz kvalifikācijas darbu izstādes atklāšanu, kurā būs iespēja noskatīties apģērbu dizaina izglītības programmas beidzēju tērpu skati, stilistu veikumu, skatīt vizuālos materiālus un izgatavotos produktus.

Pulksten 18:30 mediju pārstāvjiem un citiem interesentiem būs iespēja tikties ar vērtēšanas komisijas pārstāvjiem, skolas administrācijas pārstāvi un skolas šī gada absolventiem, lai uzdotu interesējošus jautājumus.

8. jūnijā no pulksten 10:00 līdz 16:00 Liepājas Diziana un mākslas vidusskolā, Alejas ielā 18 notiks Atvērto durvju diena, kurā īpašs uzsvars tiks likts uz materiālā dizaina izglītības programmām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu