Liepājas Universitāte piedāvā iespēju studēt vakaros

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Šī gada uzņemšanā Liepājas Universitāte (LiepU) reflektantiem piedāvā nebijušu iespēju – pieteikties vakara studijām bakalaura studiju programmās «Tūrisma vadība un rekreācija» un «Fotomāksla».

Abās studiju programmās tiek piedāvātas studijas pilna laika dienas vai vakara studijās. Vakara studijas notiek katru darba dienu no plkst. 18:00 līdz 21:30 (divas lekcijas) un 2 reizes mēnesī sestdienās no plkst. 8:00. Šīs studiju formas studentiem būs iespēja arī piedalīties rotācijā un iegūt stipendiju, jo katrā studiju programmā vakara studijām ir budžeta vietas (studiju programmai «Tūrisma vadība un rekreācija» – 3, bet «Fotomāksla» – 1).

LiepU Studiju prorektore Ilma Neimane skaidro: «Vakara studijas ir Liepājas Universitātē jauns studiju apguves veids, kas ļauj savienot darbu ar studijām. Tajā pašā laikā ir pietiekoši liels kontaktstundu skaits, lai varētu kvalitatīvi studēt (stundas ir tikpat, cik dienas studijās). Šī ir lieliska alternatīva nepilna laika studijām, kur aizvien grūtāk ir savienot dabu ar studijām, turklāt nepilna laika studijās nav budžeta vietu.»

Bakalaura studiju programmā «Tūrisma vadība un rekreācija» pēc būtisku izmaiņu apstiprināšanas būs iespēja studēt kādā no trim apakšvirzieniem – «Tūrisma vadība», «Veselības tūrisms», «Radošās industrijas tūrismā», tāpat bakalaura studiju programmā «Fotomāksla» uzņemšana notiks pēc būtisko izmaiņu veikšanas un akreditācijas komisijas akcepta (izmaiņas tiks apstiprinātas jūnijā).

Liepājas Universitātē Informācijas diena notiks 28. jūnijā plkst. 11:00 Kūrmājas prospektā 13, kad varēs saņemt informāciju par sev interesējošo studiju programmu. Pieteikšanās studijām notiks no 1. jūlija līdz 15. jūlijam.

www.liepu.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu