Sešgadnieku izslēdz no skolas par seksuālu uzmākšanos

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Steve Corey, CC BY-NC 2.0

Sešus gadus vecu skolēnu ASV apsūdz par seksuālu uzmākšanos un izslēdz no skolas, raksta «krdo.com».

Hanters Jeltons mācās pirmajā klasē, bet viņa skolas lietā ir ieraksts par seksuālu uzmākšanos.

«Mēs klasē lasījām grupās un es noliecos un nobučoju viņas roku, tas ir tas, kas notika» saka Hanters. «Viņa» ir meitene, kura Hanteram patīk un «viņai» patīk Hanters.

«Mani aizsūtīja pie direktora, tas ir pareizi, jo es izdarīju kaut ko nepareizi un man ir ļoti žēl,» saka zēns.

Zēna māte saka, ka meitene un Hanters ir draugi, viņa uzskata, ka nekas slikts vai nepiedienīgs nav noticis, jo arī Hantera draudzene notikušo uztver labi. Māte atzīst, ka iepriekš Hanteram bijušas uzvedības problēmas, kā arī Hanters meiteni skolā nobučojis uz vaiga.

Kad māte bija izsaukta pie direktora, direktore lietoja vārdus «seksuāla uzmākšanās». Pēc notikušā Hanters mātei jautājis : «Ko nozīmē vārds «sekss»?»

Hantera māte protestē pret ierakstu «Seksuāla uzmākšanās» dēla skolas lietā, jo uzskata, ka tā nav taisnība un notikušais nav klasificējams kā seksuāla uzmākšanās. Tomēr skolas ierēdņi saka, ka māte var uzskatīt, ka skolā bučot meiteni ir pieļaujami, bet skolā tā neuzskata.

Skolas skolotāji cer, ka Hanters mainīs savu uzvedību, pēc pāris dienām viņam atļauts atgriezties skolā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu