RBS aicina biznesa profesionāļus iepazīties ar programmu uzņēmumu un organizāciju vadīšanā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas Tehniskās universitātes Rīgas Biznesa skola (RTU RBS), kas dibināta uz veiksmīgas RTU, Bufalo Universitātes (ASV) un Otavas Universitātes (Kanāda) sadarbības pamata, aicina uzņēmējus un biznesa profesionāļus iepazīties ar MBA studiju programmu angļu valodā.

http://bit.ly/1cGjLSd

«RTU RBS nodrošina pasaules līmeņa vadības apmācību esošajiem un nākamajiem uzņēmējiem – studiju procesā ieviesti Ziemeļamerikas Master of Business Administration (MBA) programmu principi, un mācību valoda ir angļu. Sadarbojoties ar Ziemeļamerikas partneraugstskolām, apzinot korporatīvo atbalstītāju vajadzības un integrējot tās studiju procesā, sagatavojam biznesa līderus rītdienas pasaulei, kuriem ir zināšanas par modernā biznesa procesiem un starptautiskā pieredze,» atzīst RBS direktors Jānis Grēviņš.

Studiju process notiek vietējo un ārzemju mācībspēku vadībā, tiek izmantota mūsdienīga interaktīvā video auditorija, kas studentiem sniedz pieeju pasaules līmeņa mācību resursiem un vadības pieredzei tiešsaistē. Studenti tiek nodrošināti ar elektroniskajiem resursiem par jaunākajiem biznesa un vadības pētījumiem, statistikas datiem un tendencēm pasaules un reģionālajos tirgos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu