Rīgas Biznesa skola aicina skolēnus un vecākus apmeklēt Atvērto durvju dienu

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

12. novembris – Piektdien, 15. novembrī, plkst. 16.30, Rīgas Tehniskās universitātes Rīgas Biznesa skolā (RTU RBS), Rīgā, Skolas ielā 11, notiks Atvērto durvju diena, kurā būs iespēja vairāk uzzināt par starptautisko studiju programmu «Vadīšana starptautiskos uzņēmumos», satikt mācībspēkus, latviešu un ārvalstu studentus, kā arī piedalīties situācijas izspēlē.

Absolvējot minēto programmu, studenti iegūst pasaulē atzītu bakalaura grādu uzņēmumu un organizāciju vadīšanā (BBA grādu). Studentam ir dota iespēja vienu gadu studēt Norvēģijas biznesa skolā vai Bufalo Universitātē (ASV), iegūstot arī papildu diplomu.

Ārzemju un Latvijas mācībspēku vadībā studenti apgūst prasmi analizēt starptautisku uzņēmumu un iestāžu vadības darbību, uzņemties atbildību un iniciatīvu lēmumu pieņemšanā, veikt darbu individuāli, komandā, rast inovatīvus risinājumus mainīgas uzņēmējdarbības vides apstākļos. RTU RBS mācībspēki ir zinātnieki, konsultanti, praktiskās uzņēmējdarbības pārstāvji un biznesa vides līderi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu