Izstādē «Baltic Expro 2013» aktuālais par izglītības projektiem

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Piektdien, 22.novembrī, Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) rīko semināru ciklu un izstādi Baltic Expro 2013. Tajā varēs iepazīties ar Eiropas Savienības (ES) Mūžizglītības programmas un Ziemeļu Ministru padomes Nordplus programmas Baltijas valstu projektu rezultātiem. Savukārt informatīvajos semināros varēs uzzināt aktuālo par jauno ES programmu Erasmus+, kura sāks darboties 2014.gadā.

Semināru ciklu un izstādi Baltic Expro 2013 VIAA rīko kopā ar Lietuvas un Igaunijas kolēģiem, un tajā ar savu starptautisko pieredzi dalīsies 27 Comenius, Leonardo da Vinci, Erasmus, Grundtvig un Nordplus programmu projektu īstenotāji no trīs Baltijas valstīm.

Baltic Expro 2013 notiks Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa augstskolas (RISEBA) Arhitektūras un mediju centrā H2O6, Ūdens ielā 6, no pulksten 10.00 līdz 16.30.

Apmeklēt izstādi aicinātas pirmsskolas, vispārējās un profesionālās izglītības iestādes, augstskolas, pieaugušo izglītības centri, nevalstiskās organizācijas, valsts pārvaldes iestādes un uzņēmēji. VIAA īpaši aicina tās izglītības iestādes, kas līdz šim vēl nav īstenojušas ES Mūžizglītības vai Nordplus programmu projektus.

Līdztekus izstādei norisināsies informatīvie semināri, kuru laikā VIAA informēs interesentus par jauno ES izglītības, apmācības, jaunatnes un sporta atbalsta programmu Erasmus+.

Izstādes ietvarā notiks paneļdiskusija Kam, kā un kāpēc stāstīt par savu projektu? Par to, kāpēc stāstīt par savu projektu arī tad, ja tas jau tuvojas noslēgumam, savā pieredzē dalīsies projekta īstenotāju pārstāvji no Igaunijas un Lietuvas. Kā saprast, ko ir vērts stāstīt un kas varētu interesēt medijus, skaidros Defli.lv galvenais redaktors Ingus Bērziņš. Ar savu pieeju, kā izlemt, vai rakstīt vēstuli, veidot sociālo mediju kontu, izsūtīt preses relīzi vai vienkārši piezvanīt, iepazīstinās sabiedrisko attiecību speciālists Kaspars Rūklis. Diskusiju vadīs žurnālists Ansis Bogustovs.

Izstādes programmu visas dienas garumā papildinās septiņas Baltijas valstu radošās darbnīcas, intervijas ar projektu īstenotājiem, ekspertiem, iespēja izmēģināt digitālo fotostendu, kā arī izstādes apmeklētājus dienas garumā priecēs dažādu māsklinieku priekšnesumi, piemēram, improvizatori, perkusionistu grupa Pulsa Efekts, Lauris Reiniks, iluzionists, kā arī grupa Sus Dungo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu