Valmiera iegūst balvu konkursā «Spārni 2013»

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Vakar tika pasniegtas Valsts izglītības attīstības aģentūras balvas projektu kvalitātes konkursa «Spārni 2013» laureātiem, kuri realizējuši veiksmīgākos un kvalitatīvākos Mūžizglītības programmas apakšprogrammu (Erasmus, Comenius, Leonardo da Vinci, Grundtvig) projektus.

Valmieras pilsētas pašvaldība ieguvusi apbalvojumu nominācijā Comenius apakšprogrammas «Regio partnerības projekti» par projektu «Skolēnu ar dzirdes traucējumiem turpmākās un vidējās un arodizglītības iespējas un attīstība».

Valmieras vājdzirdīgo bērnu internātvidusskolas – attīstības centra direktors Andris Tauriņš norāda, ka projekta mērķis bija izstrādāt izglītības programmu bērniem ar dzirdes traucējumiem, lai sekmētu to turpmāko izglītošanos, nodrošinot kvalitatīvu vidusskolas posma izglītības programmu Valmierā. Projekta laikā tika apmeklēts Mikkeli reģions Somijā, lai iepazītu Somijas pieredzi, izstrādājot un nodrošinot vidējās un tālākizglītības programmas bērniem ar dzirdes traucējumiem, kā arī Mikkeli reģiona pārstāvji viesojās Valmierā, lai palīdzētu izstrādāt vadlīnijas vidējās un tālākizglītības programmas izveidei Valmieras vājdzirdīgo bērnu internātvidusskolā – attīstības centrā.

Kvalitātes balvas konkurss ir VIAA iniciatīva, ar kura palīdzību VIAA vēlas popularizēt ne tikai Mūžizglītības programmas sniegtās iespējas, bet arī akcentēt kvalitatīvas projekta izstrādes un vadības nozīmi, motivēt projektu vadītājus jaunām un radošām idejām, kā arī vecināt sadarbību starp projekta partneriem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu