LiepU notiks Komunikāciju diena

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Š.g. 6. martā no plkst. 12:00 līdz 16:00 Liepājas Universitātes (LiepU) aktu zālē, Lielajā ielā 14, norisināsies Komunikācijas diena, kuru ir aicināti apmeklēt LiepU studenti un darbinieki.

Komunikācijas dienas mērķis ir dot studentiem iespēju izglītoties par aktuālām tēmām komunikācijas jomā un veicināt diskusiju par LiepU iekšējo komunikāciju.

Plkst. 11:30 sākas dalībnieku reģistrācija. Plkst. 12:00 sāksies lekcija «Runā! Liepāja Tevi sadzirdēs!», kuru vadīs Liepājas pilsētas Domes sabiedrisko attiecību speciālisti Aigars Prūsis un Sintija Biša-Guste.Plkst. 13:00 «draugiem.lv» grupas uzņēmumu runasvīrs Jānis Palkavnieks vadīs lekciju «Tendences sociālajos medijos», savukārt plkst. 14:00 notiks paneļdiskusija, ar citu augstskolu pārstāvjiem «Iekšēja komunikācija augstskolās», kuru vadīs Rietumu radio balss Lelde Rāte. Viesosies pārstāvji no StockholmSchoolofEconomicsinRiga, Ventspils Augstskolas, Latvijas Lauksaimniecības universitātes, Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu