Klāt akcija «Rīgas sakarīgākais skolotājs 2013»

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sākusies Rīgas Skolēnu domes Kultūras komitejas rīkotā akcija «Rīgas Sakarīgākais skolotājs 2013». No 5.marta līdz 16.aprīlim SEB Studenta Bankas draugiem.lv lapā draugiem.lv/studentabanka skolēniem un citiem interesentiem ir iespēja nobalsot par akcijas «Rīgas Sakarīgākais skolotājs 2013» izvirzītajiem skolotājiem, portālam «Apollo» pastāstīja Kaspars Mastiņš, Rīgas Skolēnu domes Ārējo sakaru un attiecību komitejas vadītājs.

Akcija noritēs divās kārtās SEB Studenta Bankas draugiem.lv lapā draugiem.lv/studentabanka. Pirmajā kārtā, kura norisināsies no 5.marta līdz 26.martam, balsošanā piedalīsies visi Rīgas pašvaldības izglītības iestāžu skolotāji. Savukārt akcijas otrajai kārtai, kura norisināsies no 2.aprīļa līdz 16.aprīlim, tiks izvirzīti 60 skolotāji 6 dažādās mācību priekšmetu nominācijās. Paralēli visas akcijas garumā notiks arī «SEB Studenta Bankas simpātijas» balsojums, kas noteiks populārāko skolotāju SEB Studenta Bankas draugiem.lv lapas sekotāju vidū.

Apzīmējums «Sakarīgākais skolotājs» ietver sevī gan tos skolotājus, kuri interesanti un labi spēj pasniegt savu mācību priekšmetu, gan arī tos, kuri ar savu pozitīvo, draudzīgo un atvērto attieksmi spēj komunicēt ar jauniešiem. Sakarīgs - tas noteikti ir skolēniem draudzīgs un daudzpusīgs pasniedzējs, tieši tādēļ tiek rīkota akcija, lai publiski pateiktos skolotājiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu