Dabas muzejā īpašs pavasara brīvdienu piedāvājums skolotājiem

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pavasara brīvlaikā, no 22. līdz 28. martam Latvijas Dabas muzejā īpaši tiks gaidīti ne tikai skolēni, bet arī skolotāji. Visi ieinteresētie pasniedzēji varēs smelties iedvesmu savu mācību programmu papildināšanai ar Dabas muzeja plašo piedāvājumu.

Kā ikkatru gadu, Dabas muzejā skolēnu pavasara brīvlaikā īpaši tiek gaidīti gan skolnieki, gan pirmsskolas vecuma bērni. Taču šogad atpūtas nedēļā piedāvājam ko īpašu arī skolotājiem – aicinām, līdzi ņemot darba apliecību un/vai ISEC karti, muzeju apmeklēt bez maksas, atsvaidzināt atmiņu par jau redzētajām ekspozīcijām un iepazīt vēl neatklātās, kā arī novērtēt, iespējas muzeja piedāvājumu izmantot kā papildinājumu mācību procesam skolā. Papildus pastāvīgajām ekspozīcijām skolotājiem bez maksas piedāvājam aplūkot arī 2013. gada dzīvniekam veltīto izstādi „Latvijas bruņrupucis un tā svešzemju radinieki”.

Brīvlaika pirmajā dienā, 22. martā no plkst. 14:00 līdz 17:00 Latvijas Dabas muzejā notiks arī īpaši Starptautiskajai ūdens dienai veltītas aktivitātes, kurās skolotāji varēs padziļināt savas zināšanas par ūdeni un tā nozīmi dabā, aplūkojot tajā mītošos bezmugurkaulniekus un ūdensaugus, uzzinot, kas dzīvo tīros ūdeņos un kas – piesārņotos, izpētot, kā izskatās spāres pirms pārvēršanās, kā arī aplūkot citus, ne mazāk interesantus ūdens iemītniekus.

Mazākajiem apmeklētājiem – pirmsskolas vecuma bērniem – pavasara brīvlaika nedēļā būs iespēja doties izlūkos īpaši sagatavotā trasītē un noskaidrot, cik dažādas dabā mēdz būt olas un kas no tām izšķiļas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu