Liepājas mākslas vidusskolas audzēkņu panākumi

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Liepājas mākslas vidusskolas audzēkņi 15. un 16. martā Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolā piedalījās Latvijas profesionālo mākslas un dizaina vidusskolu audzēkņu valsts konkursā. Konkursa tēma Materiāls. Ideja. Dizains. Vide.

Konkursā, kurā kopā piedalījās 20 audzēkņi no 8 mākslas un dizaina vidusskolām, Liepājas mākslas vidusskolas audzēkņi konkursā ieguva godalgotas vietas un atzinības rakstus. Multimediju dizaina nodaļas audzēknis Gundars Frīdenbergs izcīnija 3. vietu konkursa darbā – konkursa norises vietā veikts dizaina objekta makets interjerā (telpā). Savukārt Metāla izstrādājuma dizaina nodaļas audzēkne Laura Kazberaviča izcīnīja 1. vietu mājas darbā – dizaina objekta makets pilsētvidei, kā arī saņēma atzinības rakstu par konkursa darbu – konkursa norises vietā veikts dizaina objekta makets pilsētvidei.

Konkursa dalībnieki tika sadalīti 2 grupās, pirmā grupa – 1., 2. kurss, otrā grupa 3., 4. kurss.

Katrai grupai tika uzdoti divi uzdevumi: Mājas darba uzdevums bija izveidot dizaina objekta maketu interjerā (jaunākajai grupai) un pilsētvidē, bet (vecākajai grupai) atbilstoši tēmai „Latviešu ornamenta zīme”, izmantojot otrreiz izmantojamos materiālus, konkursa uzdevums bija izstrādāt telpisku dizaina objektu no plastmasas rūpnieciskajiem pārpalikumiem. Jaunākās grupas konkursa dalībniekiem bija jāveido kaktusi, vecākās grupas dalībniekiem - sienāži.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu