LiepU SP pasniegs Gada balvu

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

10. maijā plkst. 19:00 Liepājas Latviešu biedrības namā notiks Liepājas Universitātes Studentu padomes (LiepU SP) Gada balvas pasniegšanas ceremonija, kurā ar īpaši gatavotām trofejām un sponsoru balvām tiks apbalvoti 11 laureāti no 35 izvirzītajiem nominantiem.

LiepU SP Gada balva šogad tiek pasniegta otro reizi un tās mērķis ir atzinīgi novērtēt notikumus un personas, kas 2012. gadā ir sniegušas būtisku ieguldījumu LiepU attīstības un atpazīstamības veicināšanā, radot pozitīvu universitātes tēlu. Svinīgās ceremonijas mākslinieciskā vadītāja Jana stāsta: «Šajā pasākumā vēlamies likt uzsvaru uz to, ka laba sirds ir visu labo darbu sākums. Mums prieks, ka 10. maijā varēsim pateikt paldies tiem, kas ģenerējuši idejas un ieguldījuši darbu Liepājas Universitātes izaugsmē, attīstībā un pilnveidē. Aicinu ikvienu apmeklēt Gada balvas svinīgo ceremoniju un sveikt izvirzītos nominantus».

Nomināciju uzvarētājus (attiecībā 50:50) noteica gan Vērtēšanas komisija, gan LiepU darbinieku un studentu balsojums. Vērtēšanas komisijas sastāvu veidoja – Māra Zeltiņa (Dabas un sociālo zinātņu fakultātes dekāne), Inta Klāsone (Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes prodekāne), Ilze Miķelsone (Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes dekāne), Olga Glikasa (Senāta sekretāre, lektore), Vija Kriķe (Personāldaļas vadītāja), Ilze Valce (Ārpusstudiju pārstāve, kora «Atbalss» vadītāja), Aivis Tālbergs (Sporta jomas pārstāvis, lektors) un Anna Dovgvillo (studiju programmas «Komunikācijas vadības»4. kursa studente).

Ieeja uz apbalvošanas ceremoniju ir bezmaksas. Pēc svinīgās ceremonijas visi laipni aicināti uz «Lielo Pavasara balli». Iegādāties ielūgumus un rezervēt galdiņus var līdz 8. maijam Studentu padomē, Lielajā ielā 14, 125. telpā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu