Skolēnus aicina piedalīties eseju konkursā «Manas sajūtas stāsts»

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šī gada 10.decembrī sācies nu jau par tradīciju kļuvušais interneta bibliotēkas «Atlants.lv» rīkotais Vislatvijas «Eseju konkurss 2014», kura tēma šogad ir «Manas sajūtas stāsts, informēja Gatis Sprūds, interneta bibliotēkas «Atlants.lv» vadītājs. 

http://www.atlants.lv/konkurss.

«Ikgadējus eseju konkursus rīkojam jau kopš 2007. gada un tagad jau tā ir kļuvusi par jauku tradīciju. Liels prieks, ka šogad esejas kļūs par daļu no «Rīga 2014» projekta »Sajūtu konteineri», kas spilgtākos no sajūtu stāstiem iedzīvinās trīsdimensionālā (3D) sajūtu karnevālā. Tas konkursam piešķir papildus vērtību un dod iespēju jauniešiem līdzdarboties nozīmīgos kultūras dzīves notikumos. Tāpat varam lepoties arī ar izcilu un kompetentu žūriju, vērienīgu balvu fondu un jauniem sadarbības partneriem, tāpēc esam pārliecināti, ka šogad saņemsim īpaši pārdomātus, radošus un labi izstrādātus darbus,» tā interneta bibliotēkas «Atlants.lv» vadītājs Gatis Sprūds.

Konkursa sadarbības partneris «Western Digital» eseju konkursa uzvarētājam ir sarūpējis vienreizēju stipendiju 350 EUR apmērā, savukārt uzvarētāja literatūras skolotājs saņems 150 EUR lielu prēmiju. Otrās un trešās vietas ieguvēji saņems vienreizējas stipendijas 200 EUR un 150 EUR apmērā, bet viņu literatūras skolotāji atbilstoši 100 EUR un 50 EUR prēmijas. Tāpat arī būs dažādas pārsteiguma un veicināšanas balvas no dāvanu servisa «Lieliska dāvana», interneta žurnāla «Satori», interneta bibliotēkas «Atlants.lv», biļešu servisa «BezRindas.lv» un projekta kuratoriem - «Jura Podnieka studijas», par kurām galvenokārt cīnīsies tie jaunieši, kas savus sajūtu stāstus būs papildinājuši ar paštaisītu video vai fotogrāfijām.

http://www.atlants.lv/konkurss.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu