Bezmaksas seminārs par studiju iespējām Lielbritānijā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pieteikšanās studijām ārzemju augstskolās nākamajam mācību gadam ir jau sākusies. Tā kā tuvākais pieteikšanās termiņš studijām Lielbritānijā ir jau janvārī, organizācija Dream Foundation Latvija aicina studētgribētājus uz bezmaksas informatīvo semināru, lai iepazīstinātu ar Lielbritānijas augstskolām un izglītības sistēmu, pieteikšanās nosacījumiem un prasībām, kā arī praktiskiem padomiem par studentu dzīvi Lielbritānijā. Seminārs notiks 2013. gada 3. decembrī, plkst. 17:30, Rīgas Ekonomikas augstskolā (Strēlnieku ielā 4a), 311. auditorijā.

Jau vairākus gadus Lielbritānija ir viena no populārākajām valstīm, ko Latvijas jaunieši izvēlas studijām ārzemēs, liecina iepriekšējos gados veiktie Dream Foundation Latvija pētījumi. Jautāti, kāpēc vēlas studēt tieši Lielbritānijā, jaunieši visbiežāk atbild, ka vēlas studēt valstī, kur oficiālā valoda ir angļu valoda, lai būtu vieglāk iejusties vietējā sabiedrībā un iekļauties darba tirgū. Tāpat jaunieši bieži vien skaidro, ka Lielbritānijā jau dzīvo kāds paziņa, kas varētu palīdzēt iedzīvoties jaunajā vidē. Nereti kā iemesls tiek minēta augstā izglītības kvalitāte un starptautiski atzīts diploms.

Seminārā būs iespēja uzzināt informāciju par Lielbritānijas augstskolām un izglītības sistēmu, pieteikšanās nosacījumiem un prasībām, stājoties Lielbritānijas augstskolās, kā arī gūt atbildes uz dažādiem praktiskiem jautājumiem par studiju kredītu, dzīvošanu, darbu un dažādām iespējām, studējot Lielbritānijā.

Seminārā piedalīsies arī kādas Lielbritānijas augstskolas studente, kas pastāstīs par savu studiju pieredzi, sniegs ieteikumus tiem, kas gatavojas studēt Lielbritānijā, kā arī atbildēs uz semināra apmeklētāju jautājumiem gan par izglītības sistēmu, gan sadzīvi.

Organizācija Dream Foundation sadarbojas ar 12 augstākās izglītības iestādēm Lielbritānijā, kas piedāvā gan bakalaura, gan maģistra līmeņa studiju programmas. Kopumā Dream Foundation sadarbojas ar vairāk nekā 50 augstākās izglītības iestādēm 16 valstīs, piedāvājot vairāk nekā 3000 dažādas studiju programmas. Izmantojot Dream Foundation sistēmu internetā, iespējams pieteikties līdz pat 6 ārzemju augstskolām, aizpildot tikai vienu pieteikumu.

www.dreamfoundation.eu

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu