LiepU piedāvā iespēju sagatavoties centralizētajam eksāmenam matemātikā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

No 2. aprīļa līdz 28. maijam otrdienās un ceturtdienās no plkst. 16:30 līdz 18:40 Liepājas Universitāte 12. klašu skolēniem piedāvā intensīvos kursus matemātikā.

Vidusskolēniem būs iespēja papildināt zināšanas par vienādojumiem, nevienādībām, eksponetvienādojumiem, vienādojumu sistēmām, logaritmiem, logaritmiskajām funkcijām, logaritmiskajiem vienādojumiem, kombinatoriku un varbūtību, trigonometriskajām sakarībām taisnleņķa trijstūrī, trigonometrisko riņķi, dažādu trigonometrijas formulu pielietošanu aprēķinos un izteiksmju vienkāršošanu, redukcijas formulām, trigonometrisko funkciju grafikiem, trigonometriskajām nevienādībām, vektoriem, trijstūri, četrstūri, riņķa līniju un riņķi, u.tml. tēmām.

Intensīvie matemātikas kursi sastāv no 17 nodarbībām, katra nodarbība ilgs divas stundas. Maksa – Ls 40.

Lūgums kursiem pieteikties līdz 25. martam. Plašāka informācija un pieteikšanās - Kr. Valdemāra ielā 4, 17. telpā, tālr. 26110394, http://skola.liepu.lv/lv/ce/.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu