Latvieši apgūst angļu valodu 14 dienās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Iemācies angļu, krievu, vācu, spāņu vai kādu citu svešvalodu internetā par tikai 4.95 ls.

www.swisslanguages.com

Līdz 27. jūnijam iespējams apgūt jaunu valodu par 4.95 Ls. Dēļ lielā pieprasījuma, piedāvājuma skaits ierobežots - atlaidi saņems pirmie 100 pircēji! Programmu iespējams apgūt jau 14 dienās, taču to izmantot varēs visu laiku.

Turpinājumā intervijas ar cilvēkiem, kuri stāsta par savu pieredzi jaunu svešvalodu apguvē internetā.

Zaiga (52) no Madonas stāsta:

«Meita pasūtīja Swisslanguages programmu, lai varu mācīties angļu valodu. No sākuma domāju, ka tas būs sarežģītāk, bet kad sāku lietot programmu mainījās domas. Pirms mēneša, kad devos atvaļinājumā atvēru programmu un atkārtoju vārdus un teikumus. Ārzemēs sapratu, ko man veikalā jautā un varēju arī paprasīt to, ko vēlos. Jutos labi, ka nebija visu laiku jāprasa kādam, lai iztulko, ko man saka.»

Daiga (44) no Liepājas stāsta:

«2012. gada beigās sāku lietot Swisslanguages svešvalodu apmācību programmu. Toreiz meklēju risinājumu, lai īsā laikā iemācītos vācu valodu vismaz tādā līmenī, lai saprastu sarunas tēmu un spētu nedaudz komunicēt vācu valodā. Bija iespēja strādāt Vācijā par šuvēju un saņemt ļoti labu algu. Vajadzēja ātri iemācīties valodu, lai varētu komunicēt ar vietējiem klientiem. Swisslanguages programma man ļoti atviegloja sākumperiodu Vācijā. Tagad, pēc 5 mēnešiem, diezgan brīvi spēju sarunāties vāciski.»

Aneta (47) no Rīgas stāsta:

Strādāju Rīgā frizētavā. Ļoti bieži nākas apkalpot arī angļus un zviedrus. Man nav tik daudz laika, lai mācītos vēl divas jaunas svešvalodas. Diezvai es to spētu klātienes valodas kursos, jo nav vairs tie gadi. Ar šo valodu programmu es iemācījos visu nepieciešamo angļu un zviedru valodā pāris nedēļās. Lai saprastos ar klientiem, man šīs nodarbības bija ideāli piemērotas. Klienti uzreiz ir draudzīgāki, kad runāju ar viņiem viņu dzimtajā valodā, arī atstāj labākas dzeramnaudas.

www.swisslanguages.com

Ja tev ir jautājumi par programmu, raksti mums uz official@swisslanguages.com

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu