Sarunvalodas apguve kopā ar pasniedzējiem no Anglijas, Francijas, Vācijas , Itālijas un Spānijas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajā akadēmiskajā mācību gadā valodu skola International House Riga-Satva piedāvā lielisku iespēju sarunāties tajā valodā, kuru jūs pašlaik mācāties, ar profesionāliem pasniedzējiem, kam šī valoda ir dzimtā valoda.

Pirmo reizi visas valodas, kuras mēs piedāvājam apgūt, – angļu, vācu, franču, itāļu, spāņu un latviešu – pasniedz ne tikai pasniedzēji no Latvijas, bet arī tie, kam šī valoda ir dzimtā valoda.

Profesionāli pasniedzēji palīdzēs paplašināt Jūsu vārdu krājumu ar frāzēm, kas raksturīgas sarunvalodai, palīdzēs pārvarēt valodas barjeru, uzlabot izrunu un nostiprināt praksē gramatikas zināšanas. Saziņa notiek nepiespiestā gaisotnē, draudzīgu tikšanos brīvā formā, un, galvenais, - ne vārda Jūsu dzimtajā valodā.

Nodarbības notiek divas vai vienu reizi nedēļā, tās var būt arī kā papildu nodarbības pamatkursam kopā ar pasniedzējiem no Latvijas, kā arī kā patstāvīgs kurss, kas palīdzēs uzturēt un pilnveidot Jūsu sarunvalodas zināšanas Jums nepieciešamajā zināšanu līmenī.

Mūsu programmas-2012:

***

programmu spektru pieaugušajiem studentiem

Vispārējā svešvaloda

Lietišķā svešvaloda

Sarunvalodas klubiņš

Biznesa klubs

Individu

Tālmācība un datorprogrammas

***

mācīties svešvalodas ar NVA kuponiem

***

Sagatavošana skolas angļu valodas eksāmeniem un IELTS testa kārtošana

programmas sagatavošanai skolas eksāmenam

Акаdēmiskā angļu valoda

***

vecumā līdz 12 gadiem

Nākamo poliglotu mācību process tiek veidots, ievērojot viņu vecumposma īpatnības un bērnu uztveri. Mazo studentu nodarbībās noteikti ir spēles elementi, lai mācību procesa laikā būtu vieglāk varētu iegaumēt jaunos vārdus un ātrāk pārvarētu valodas barjeru.

Кемbridžas eksāmenus KET

***

Angļu valoda pirmsskolas vecuma bērniem no trīs gadu vecuma Vai jūs kādreiz esat sapņojuši par to, ka jūsu bērns, kurš aug latviskā ģimenē, brīvi sarunājas un labi jūtas angliski runājošā vidē jau no agrīna vecuma? Mūsu skolas pašiem mazākajiem studentiem (no 3 līdz 6 gadiem) mēs piedāvājam programmas, kas vērstas gan uz personības attīstību, gan svešvalodas apguvi.

Aizraujošā valoda

English+

IH komunikatīvā metode talantīgu un prasmīgu pasniedzēju vadībā sniedz brīnumainus rezultātus – jau pēc pāris gadiem mazie studenti ir gatavi mācīties angļu valodu pie pasniedzēja, kam angļu valoda ir dzimtā valoda!

International House Rīga-Satva A.Kalniņa iela 1a, Rīga, Latvija Pirmd. – piekt. 9.00-19.00

www.ihriga.lv

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu