Ķīnieši apgūst angļu valodu, izmantojot mūsu metodes

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: 123rf.com

Pasaulē pieaug angļu valodas loma un šīs valodas apguve ik gadu kļūst arvien aktuālāka. Diezgan daudz ir zināms par baltijas lietotāju veiksmīgo pieredzi, kas mācījušies angļu valodu, izmantojot programmu QUICK TEACHER.

Nesen programma QUICK TEACHER tika piedāvāta Ķīnas tirgum. Saskaņā ar Ķīnas likumdošanu vietējie eksperti ir veikuši programmas QUICK TEACHER mācību materiāla kvalitātes nepieciešamo izpēti un pārbaudi.

Ekspertu grupu pārstāvēja Pekinas universitātes Svešvalodu fakultātes profesori, kā arī angļu valodas augstākā līmeņa pasniedzēji. Šodien ar viņu viedokļiem mēs varam iepazīties plašāk.

Tijana Ji Lina, angļu valodas pasniedzēja:

«Viena daļa vārdnīcas ir veidota pēc nodalītības principa, t.i., katrs vārds tiek apgūts atsevišķi. Adekvāti efektīvi tiek izmantots princips «redzu ātrāk nekā lasu», nepārtraukti tiek stimulēti sajūtu orgāni, mobilizēta mācību procesa aktivitāte. Mācoties, programma pakāpeniski virza apmācāmo uz priekšu, paplašinot vārdu krājumu un vienlaicīgi iemāca, kā šo leksiku izmantot.

Programma ir veidota pēc principa «pakāpeniski apgūt, pakāpeniski lietot» (sākumā tiek apgūti vārdi, pēc tam to lietojums sarunvalodā), garlaicīgā vārdu iegaumēšana aizstāta ar patīkamu leksikas apguvi, kas stimulē interesi mācīties.

Princips «mācīties, lai lietotu zināšanas praksē» ir viena no produkta priekšrocībām. Praktizējot sarunvalodu un mācoties frāzes, apmācāmais strādā ar vārdiem, kas jau tika apgūti pirmajā mācību posmā (apgūtais vārdu krājums) un teikumos saprot, kur un kāds vārds būs piemērots lietošanai. Tā ir ļoti svarīga valodas apguves nianse».

Džans Sjao Ji, Pekinas universitātes Svešvalodu fakultātes lektors:

«Tas ir jauns veids, kā stimulēt vārdu iegaumēšanu!

Angļu valodas apguves metodes QUICK TEACHER ideja ir līdzīga dzimtās valodas apguves noteikumiem. Šī ideja ir patiešām efektīva».

Džans Juns, Pekinas universitātes Svešvalodu fakultātes profesors:

«Visgrūtākais angļu valodas apguvē ir iemācīties vārdus. Ne tikai tāpēc, ka vārdi ir valodas pamatelements un to apguve ir laikietilpīga, bet arī tāpēc, ka vārdi ātri vien aizmirstas. Angļu valodas gramatika nav sarežģīta, bet sarunvalodā ir bezgalīgi daudz vārdu. To ievērojot, QUICK TEACHER veic izrāvienu vārdu apguvē. Ir funkcija, kurā iestrādāta izruna un skaniskais materiāls izrunas salīdzināšanai, ir iespējams apgūt pareizrakstību, programma ietver arī vārdsavienojumus un teikumus par visbiežāk lietojamām tēmām.

Programmas QUICK TEACHER lietošana palīdz ātrāk apgūt un labāk atcerēties vārdus. Dažādu vārdu apguves metode ir līdzīga mūsdienīgām metodēm, tomēr tai piemīt īpašas, uzlabotas priekšrocības. QUICK TEACHER metode var būtiski paātrināt mācību procesu».

QUICK TEACHER

Svešvalodu apguves programmu efektivitāti apstiprina valodu skolu un korporatīvo lietotāju atsauksmes. Turklāt QUICK TEACHER programmu kvalitāti un drošību apstiprina kvalitātes sertifikāts ISO 9001 un to efektivitāti – pozitīvas lietotāju atsauksmes par QUICK TEACHER metodiku.

Ne velti programmu QUICK TEACHER dēvē par vienu no attīstītākajām apmācību programmām. Papildus īpašās iegaumēšanas režīmam jūs saņemsit pareizrunas un pareizrakstības trenažieri, gramatikas un fonētikas ceļvedi, plašas vārdu un frāžu datubāzes, visu vārdu transkripciju, nekārtno darbības vārdu formas un konjugēšanas sistēmu, klausāmos dialogus.

Un pats galvenais – programma QUICK TEACHER atbrīvo no valodas barjeras, jūs uzreiz sākat runāt angliski, tērējot tam spēkus, laiku un naudu 5 reizes mazāk - to pierāda vairāk nekā 75 000 lietotāju pieredze visā pasaulē.

www.QT.lv

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu