Ko vēl Ziemassvētku vecītis var atstāt, izņemot dāvanas?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Amerikā ir daudz dažādu tradīciju, kas saistās ar Ziemassvētku gaidīšanas laiku. Bērni mēdz sagatavot Ziemassvētku vecītim vēstuli, atstāt kādu cepumu vai kādu gardumiņu viņa ziemeļbriežiem. Taču arī pašam vecītim jābūt «uzdevumu augstumos» un bez dāvanām zem eglītes vēlams atstāt arī citas «pēdas», kas liecinātu par viņa klātbūtni mājās un piešķirtu vēl vairāk maģijas Ziemassvētku rītam. «Popsugar» apkopojis dažas idejas, kas varētu patikt jūsu bērniem.

1. Sniega pēdas

Ziemassvētku vecītis katru gadu ierodas pie bērniem no Ziemeļpola. Varat izmantot mākslīgo sniegu, lai izveidotu pēdu ceļu, kas ved uz eglīti, kā apliecinājumu tam, ka Ziemassvētku vecītis patiešām ir ciemojies jūsu mājās.

2. Gardumu drupačas

Brīnumainās svētku noskaņas radīšana slēpjas mazās detaļās. Ja pirms svētkiem atstāj Ziemassvētku vecītim pienu, cepumus vai pīrādziņus, nesteidzies to visu novākt līdz nākamajam rītam, pirms bērni mostas. Atstāj dažas drupačas uz galda, lai bērni zina, ka vecītis baudījis speciāli viņam atstātos kārumus.

3. Vēstule no Ziemassvētku vecīša

Ja jūsu bērni raksta vēstuli Ziemassvētku vecītim, atalgojiet to pūliņus ar atbildes vēstuli no vecīša. Jauko, personisko vēstījumu bērni atcerēsies gadiem ilgi. Tikai neaizmirstiet pārveidot savu rokrakstu!

4. Aizkosti cepumiņi

Ja gribat iet vienu soli tālāk par drupaču atstāšanu, tad atstājiet aizkostu cepumu, lai bērniem radītu sajūtu, ka Ziemassvētku vecītis patiešām ir viesojies jūsu mājās.

5. Dāvanas kurpēs

Nav svarīgi, vai bērni speciāli atstājuši savas kurpītes, lai vecītis tur varētu ielikt dāvanas; kāds mazs nieciņš apavos būs jauks pārsteigums, bērniem pamostoties Ziemassvētku rītā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu