Midltone atklāj, ko uzdāvinājusi karalienei Elizabetei pirmajos kopīgajos Ziemassvētkos

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/AFP/Scanpix

Lai arī britu karaliskajai ģimenei ir ciešas attiecības, varētu būt diezgan grūti izvēlēties otram dāvanu, it īpaši, ja šis otrs cilvēks ir Lielbritānijas karaliene Elizabete II. Kembridžas hercogiene Keita atklājusi, ko viņa vīra vecmāmiņai dāvinājusi pirmajos kopīgajos Ziemassvētkos.

Midltone atklājusi, ka pirmajos kopīgajos Ziemassvētkos viņa ļoti uztraukusies par to, ko dāvināt karalienei Elizabetei.

«Es domāju: «Ārprāts, ko lai es viņai uzdāvinu?» Centos domāt par to, ko dāvinātu pati saviem vecvecākiem,» pastāstīja Keita, atklājot, ka drīz vien nolēma kaut ko pagatavot. «Varēja noiet pavisam greizi, taču es nolēmu pagatavot čatniju pēc savas vecmāmiņas receptes.»

Hercogiene ļoti uztraukusies par to, vai čatnijs izdosies garšīgs, tomēr nākamajā dienā, viesojoties pie karalienes Elizabetes, viņa pamanījusi, ka tas uzlikts galdā.

«Tas parāda viņas smalkjūtību un vēlmi rūpēties par visiem,» stāsta Keita.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu