Mīli savu augumu, nevis nīsti! Blogere iedvesmo citus ar atklātu foto

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Mūsdienās sociālie mediji ir pilni ar slaidu un tievu sieviešu fotogrāfijām, savukārt Railijas Hemsones publicētie attēli ir citādāki. 21 gadu vecajai «Instagram» blogerei divus gadu laikā izdevies atbrīvoties no 30 kilogramiem. Viņa joprojām nav sasniegusi sev vēlamo svaru, taču atgādina, ka ir būtiski šo procesu izbaudīt.

«Mana misija zaudēt lieko svaru pārvērtās par veselības, mīlestības un laimes ceļojumu,» Railija vēsta pie attēla sociālajā vietnē «Instagram», kurā redzams viņas kailais augums. «Ja tu vēlies mainīt savu ķermeni, lai būtu laimīga ar to, ko redzi, tu nekad nebūsi laimīga. Mīli pati sevi, lai savam ķermenim un prātam sniegtu vajadzīgo uzturu. Papildini savu ceļojumu ar mīlestību, nevis naidu. Viss pārējais nostāsies savās vietās.»

Pirms diviem gadiem Railijas svars bija 115 kilogrami, tomēr šajā periodā viņai izdevies atbrīvoties no 30 kilogramiem. Lai arī viņa vēl nav sasniegusi savu ideālo svaru, Hemsone lepojas ar izdarīto un atgādina citiem, ka pats būtiskākais ir mīlēt pašam sevi, kā arī cilvēkus un notiekošo sev apkārt.

Hemsone atklāj, ka 2017. gadā viņa iemācījusies saprast, cik būtiskas ir šīs lietas. Cilvēks ir tāds, kā izturas pret citiem, kā smaida un kā liek smaidīt citiem, kā raud, kā smejas un kā smagi strādā.

«Instagram» vietnē 75 tūkstoši cilvēku ne tikai seko Railijas ikdienai, bet arī iedvesmojas no viņas.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu