Divi vienā: vienkārša frizūra Jaungada ballītei un nākamajai dienai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Viss, kā parasti, notiek pēdējā brīdī un steigā. Jātīra māja, jāgatavo uzkodas svētku galdam, jāatrod atbilstoša kleita ballītei, jāpierunā bērni uz mazgāšanos un ģērbšanos. Bet, meitenes, neaizmirstam arī par sevi! Atvēlam tik vien kā 30 minūtes sev, lai izveidotu matu sakārtojumu Jaungada ballītei pati. Ar idejām un padomiem mums palīdzēs matu meistars Pēteris Grudulis.

Būs nepieciešams jebkāds instruments, ar kuru var ielokot matus - lokšķēres, matu taisnotājs jeb «panna» vai konuss. Ar matu veidotāju saloko matus visā to garumā, izņemot saknes.

Svarīgi! Lai frizūra saglabātu kuplumu, būtiski veidot lokas uz abām pusēm.

Ja lieto lokšķēres, tad katrai šķipsnai matu laku uzpūš pirms veidošanas, bet tā nedrīkst būt stipras fiksācijas (lai «nepiededzinātu» matus). Ja lieto matu taisnotāju, tad matu laku pūš pēc katras izveidotās lokas.

Tad pakauša daļā izveido mazu astīti, šādi kuplinot frizūru. Droši var pavilkt šķipsnas uz āru, veidojot nepieciešamo formu. Noslēgumā pa dažām šķipsnām no katra sāna savirpina un «aizāķē» aiz izveidotās astītes. Ja nepieciešams, iepūš vēl matu laku noturībai.

Svētku frizūra Jaunā gada sagaidīšanai 30 minūtēs ir gatava!

Nākamajā dienā šādas nekārtīgās lokas viegli transformēt copē. Izlaistos matus pa šķipsnām ceļ uz augšu un piesprauž ar sprādzītēm.

Esiet skaistas gan ballītē, gan pēc tās!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu