4 apģērbi, kurus bez sirdsapziņas pārmetumiem var pirkt nedaudz par mazu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: unsplash.com

Lai arī veikalos pieejami dažādu izmēru apģērbi un visdažādāko krekliņu, bikšu, svārku un blūzīšu veidi, sievietes nereti vēlas iegādāties tieši vienu konkrētu lietu, kas ļoti iepatikusies. Pielaikojot kāroto, bieži vien atskārstam - neder ne viens, ne otrs izmērs, vajadzīgs kaut kas pa vidu!

Lai tiktu galā ar šo šķietami sarežģīto situāciju, kad nespēj izlemt, kurš no izmēriem būs īstais, un saprast, vai pēc pāris valkāšanas, kā arī mazgāšanas reizēm drēbe padosies, portāls «Pure Wow» apkopojis piecus apģērbus, kurus ar mierīgu sirdi vari pirkt nedaudz par mazu.

1. Džinsu bikses

Lai arī pielaikošanas kabīnē tik tikko spēj aiztaisīt džinsu bikšu pogu un uztraucies par to, kā apsēžoties spēsi elpot, šo bikšu šķiedra dienas laikā brīvi padodas.

2. Sporta legingi

Ja sporta legingu sastāvā ir vismaz 5% spandeksa, šis apģērbs padosies tikpat viegli kā džinsu bikses.

Foto: Unsplash.com

3. Džemperi ar poliesteru sastāvā

Lai arī džemperi ar poliesteru ir ļoti ērti un patīkami, jārēķinās, ka pēc pāris valkāšanas reizēm tas būs nedaudz izstaipījies.

4. Zeķbikses

Pēc vienas vai divām mazgāšanas reizēm zeķbikses ar neilonu sastāvā sāks padoties ceļu un papēžu vietās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu