Un nekādas ķēpāšanās! 7 veidi, kā nožāvēt nagu laku ātrāk!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Šajā steidzīgajā ikdienā, it sevišķi, ja darāmo darbu skaits pieaug proporcionāli bērnu skaitam, cenšamies ietaupīt ik minūti. Bet labs nodoms ne vienmēr atbilst darītajiem darbiem. Bieži vien nagus lakojam neilgi pirms iziešanas no mājas, steigā cenšamies uzvilkt zeķbikses vai ieveidot matus. Rezultātā viens vai vairāki nagi ir sabojāti un līdz ar tiem arī noskaņojums. Lai retāk nāktos saskarties ar šādu vilšanos, piedāvājam 7 veidus, kā mājas apstākļos ātrāk nožāvēt nagu laku, ziņo allwomenstalk.com

 
Foto: Depositphotos.com

Matu fēns

Izmanto to, kas mājās ir jau pa rokai, – matu fēnu. Iespējams šī būs visefektīvākā nagu žāvēšanas metode. Fēns ir perfekta ierīce, kas pasargās tavus svaigi lakotos nagus no plaisām un nevēlamiem iespiedumiem. Nagu žāvēšanai izmanto fēna programmu ar zemāko temperatūru, un neliec tos pārāk tuvu gaisa plūsmai. Kā arī esi uzmanīga, pārliekot fēnu no vienas rokas otrā.

 
Foto: Depositphotos.com

Auksts ūdens

Lai arī cik traki izklausītos, šis sensenais triks nostrādā vēl aizvien. Nolako nagus, tad uz brīdi liec rokas bļodā ar aukstu ūdeni vai arī zem tekoša auksta ūdens. Dažas minūtes pažāvē nagus ar ventilatoru vai fēnu, tad uzklāj nagu lakas virskārtu un atkārto procesu ar auksto ūdeni un ventilatoru. Ja nepieciešams, šīs darbības vari atkārtot vēlreiz, lai nagi būtu nožuvuši pavisam.

 
Foto: Depositphotos.com

Saldētava

Ja tev nav laika turēt rokas aukstā ūdenī vai žāvēt ar fēnu, tad ātrāka metode (bet arī nedaudz sāpīgāka) būs roku ielikšana uz brīdi saldētavā. Rokas gan būs nosalušas, toties tiks ietaupīts laiks.

 
Foto: Depositphotos.com

Pūšana

Šī noteikti ir visklasiskākā metode, ko sievietes ir izdomājušas, – vienkārša pūšana uz tikko nolakotiem nagiem. Reizēm pat nemanām, kā, staigājot pa māju un uzmanīgi darbojoties pēc nagu lakošanas, mēdzam tos žāvēt uzpūšot.

 
Foto: Depositphotos.com

Pilieni nagu lakas žāvēšanai

Viens no vismazāk radošajiem nagu lakas žāvēšanas veidiem ir skaistumkopšanas veikalos iegādājami pilieni nagu lakas žāvēšanai. Pēc pēdējās nagu lakas kārtas uzklāšanas uz katra naga uzpilini pa pilienam, bet tā, lai tie iztek pa visu naga virsmu. Šis gan nebūs dažu sekunžu jautājums, lai nagi būtu nožuvuši, bet procesu paātrinās gan. Šos pilienus droši var izmantot kombinācijā ar vēl kādu žāvēšanas metodi, piemēram, fēnu.

 
Foto: Depositphotos.com

Plānāka nagu lakas kārta

It kā pašsaprotami, tomēr nenāks par ļaunu, ja atgādināsim – ja vēlies, lai tava tikko uzklātā nagu laka nožūst ātrāk, klāj tikai vienu plānu kārtu. Ja tās būs vairākas, tad rēķinies, ka žūšanas laiks noteikti būs ilgāks.

 
Foto: Depositphotos.com

Ātri žūstoša virskārta

Vēl viens no mazāk radošajiem žāvēšanas veidiem – ātri žūstoša virskārta nagiem, kas klājama kā pēdējā lakošanas kārta. Arī šis nebūs gaismas ātruma risinājums, bet pasteidzināt nožūšanu noteikti izdosies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu