Laura Grēviņa: Mammas gaidībās - visskaistākās pasaulē!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Laura Grēviņa - zināma ne tikai kā bloga «Viens + Viens» autore vai dīdžeja Toma Grēviņa sieva, bet arī divu bērnu Everta un Edvīna mamma - savā Instagram kontā dalījās ar patiesi skaistu atklāsmi. Sievietes, kas piedzīvojušas laimi kļūt par māmiņām, bieži vien maina savus pasaules un vērtību skatījumus.

«Lai justos skaista, man nevajag uzvilkt seksīgu kleitu, augstus papēžus, un iedzert glāzi šampanieša (tad es drīzāk jūtos neveikli, bet šampanietis drosmei - you know). Agrāk jutos skaista, tikai esot supertieva, bet tagad, ja tā padomā, sanāk gluži vai pretēji.

Visskaistāk savā dzīvē esmu jutusies, iznēsājot bērniņus vai pieglaužot tikko piedzimušu bērniņu pie sevis cieši klāt.

Jā, tad es esmu jutusies skaista - par spīti negulētām naktīm, nemazgātiem matiem, laiviņām (vai krokšiem) kājās un neuzkrāsotām skropstām.»

Māmiņdiena jau garām, bet tomēr, vai drīkst vienu #throwback ? Gribot negribot, īpašā diena kalendārā mudināja aizdomāties... atkal un atkal es nonācu pie secinājuma, ka vissvarīgākais, ko bērni man ir iemācījuši, ir tas, ka PERFEKTS NEDER NEKAM! Perfekts nav vajadzīgs nevienam! Agrāk man likās, ka man ir jābūt perfektai (lasīt - būt tievai, ēst vienu "diētisko" jogurtu dienā un varbūt kādu burkānu), lai es būtu kādam noderīga. Bet tiklīdz es paliku stāvoklī pirmoreiz, es vairs nedrīkstēju būt perfekta, citādi nodarītu kādam pāri. PERFEKTS IR SLIKTI. Es vēl mācos tāda nebūt, bet pavisam noteikti 4 + gadu laikā, kopš esmu mamma, esmu piedzīvojusi neizmērojamu progresu. Kas zina, kā būtu, ja... Gribu novēlēt visiem, jo īpaši jaunajām dāmām, kas izvēlējušās man sekot tepat Instagramā - NETIECIES BŪT PERFEKTA! Esi tāda, kāda vēlies būt. Esi sev nevis kādam citam ❤️ ? pagājušajā vasarā @marta.logina

A post shared by lauragrevina (@lauragrevina) on

«Laime dara skaistu - vismaz mani :). Es nevaru runāt par to, kā jūtas citi, bet no malas vienmēr arī esmu vērojusi mammas gaidībās vai mammas ar tikko dzimušiem bērniņiem - viņas man šķiet visskaistākās visā pasaulē! No laimes nogurušas mammas (un tēti vispār arī).»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu