Ieva Florence māca gatavot suši

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Jau šovakar pie «STV Pirmā!» skatītājiem nonāks jaunākā šova «Kurš Kuru Laukos» sērija - šoreiz viss sāksies tik romantiski - saule, laiva, ūdensrozes… Bet izvērtīsies vēl nebijušā skrējienā un sīvā cīņā. Sviedri līs un visi līdzekļi būs labi – arī viltība un apmāns.

Rihards Sniegs un Ieva Florence būs nonākuši Raunas pagasta «Jaun- ieviņās», kur saimnieko Rudzīšu ģimene un jau izsenis teju visu Latviju cienā ar dažādiem ekoloģiskiem produktiem – gan bioloģiskām vistu olām, gan medu, cidoniju sukādēm un citiem gardumiem. Saimniecība nodarbojas arī ar vistu un zirgu audzēšanu, kā arī dārzkopību, kokoglēm un pie tā visa arī ar viesu uzņemšanu.

Pilsētas švītiņiem būs jāravē dilles, kā arī jākrāmē malka un kokogles. Bet «Jaun-ieviņu» saimniekus abi iepazīstinās ar pavisam lepnu gardumu – suši. Uzzini, kā tos pagatavot pavisam vienkārši un ātri, pat lauka vidū!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu