Interesanti, kā gadu gaitā mainījušās «Seksa un lielpilsētas» aktrises

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Camera Press/ Vida Press

Sievietes, attiecības, vīrieši, sekss, kleitas, humors un vēl, un vēl… Maģiskais seriāls «Sekss un lielpilsēta» vienaldzīgu nav atstājis nevienu, arī vīriešus. Lai arī cik reizes redzēts, bet katrs Kerijas mīlas stāsts, Samantas romāns, Šarlotes vilšanās un Mirandas izcīnītās uzvaras ir kā no jauna atklātas. Vēl aizvien nebeidz rimties sarunas par filmas «Sekss un lielpilsēta» trešo daļu, tamdēļ nolēmām apskatīt, kā mainījušās seriāla sieviešu lomu atveidotājas.

 
Foto: Startraks Photo/ Camera Press/ Vida Press

Sāra Džesika Pārkere

Sāra Džesika Pārkere seriālā atveidoja Keriju Bredšovu. Kopš seriāla pirmizrādes Sāra Džesika Pārkere ir kļuvusi par modes ikonu visā pasaulē. Viņa ieguva «Emmy» balvu par Kerijas lomu 2004. gadā. Vēlāk spēlēja lomas vairākās filmās – «Jaungada nakts», «Laipni lūgta ģimenītē» un citās. Kerijai piedzima dēls 2002. gadā, bet 2009. gadā viņa savā ģimenē sagaidīja dvīņus ar surogātmātes palīdzību.

Foto: ITAR-Tass/ Vida Press
 
Foto: InSight media/ Vida Press

Kima Ketrela

Kima Ketrela seriālā atveidoja Samantu Džonsu. Par šo lomu viņa 2002. gadā ieguva «Golden Globe» balvu un piecas reizes tika nominēta «Emmy» balvai. Vēlāk filmējusies filmās «Bēbis ģēnijs», «Producing Parker» un citās.

Foto: Splash/Vida Press
 
Foto: InSight media/ Vida Press

Kristīna Deivisa

Kristīna Deivisa seriālā atveidoja Šarloti Jorku. Kopš seriāla pirmizrādes Kristīna filmējusies vairākās TV filmās - «Lampiņu drudzis», «Brīvdienu terapija» un «Ceļojums uz noslēpumu salu». Par filmēšanos seriālā Kristīna tika nominēta «Emmy» un «Golden Globe». 2011. gadā viņa adoptēja meitiņu.

Foto: AFF/ Scanpix
 
Foto: Rex Features / Vida Press

Sintija Niksone

Sintija Niksone seriālā atveidoja Mirandu Hobsu. Par savu lomu 2004. gadā viņa saņēma «Emmy» balvu. Vēlāk saņēma šādu pašu balvu par dalību seriālā «Likums un kārtība». Sintijai ir divi bērni, pirmais no Denija Mozus, otrs dzimis attiecībās ar Kristīnu Marinoni, ar kuru apprecējās 2012. gadā.

Foto: X01348/ Scanpix
 
Foto: Rex Features / Vida Press

Fransisa Sternhāgena

Fransisa Sternhāgena seriālā atveidoja Baniju Makdugalu – Treja (Šarlotes Jorkas vīra) māti. Arī Fransisa ieguva «Emmy» balvu par lomu seriālā, atveidojot Treja kontrolējošo māti. Paralēli šim seriālam viņa filmējās arī seriālā «ER». Piedalījusies arī filmās «Tuvāk» , «Vecāki» un «Migla».

Foto: Wenn Ltd/ Vida Press
 
Foto: Splash/ Vida Press

Linna Koena

Linna Koena seriālā atveidoja Magdu – Mirandas un Stīva bērna auklīti. Linna tēlojusi filmās «Likums un kārtība», «Bojājumi» un «Medmāsa Džekija». Kā arī spēlējusi lomu pazīstamajā triloģijā «Bada spēles».

Foto: Camera Press/ Vida Press
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu