Nedēļas horoskops katrai zodiaka zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pexels.com

Nedēļas horoskops: 5. - 11. februāris

  • AUNS Koncentrējies uz būtiskāko un neļauj vaļu sakāpinātajām emocijām, kas tā vien rausies uz āru. Kontaktējoties ar biznesa klientiem, esi izvēlīgāks savos izteicienos, atturies no asiem vārdiem. Naudas jautājumus prātīgāk būtu risināt nedēļas otrajā pusē, jo tu kļūsi nosvērtāks, apzinīgāks, tevī vairosies stratēģiskās dotības. Kārtojot ar tieslietām saistīto, ir vēlams piesaistīt neatkarīgu speciālistu, necenties ar visu tikt galā paša spēkiem. Brīvdienās ļauj sev nedaudz iztrakoties.
  • VĒRSIS Nejauc privātās lietas ar darba būšanām, jo citādi problēmas ilgi nebūs jāgaida. Citādi par panākumu trūkumu finansiālajā plānā nevarēsi sūdzēties. Tieši pretēji, var izdoties noslēgt kādu izdevīgu darījumu, kurš jūtami pieaudzēs tavu kapitālu. Tevis un kolēģu starpā valdīs draudzīga, radoša atmosfēra. Pilnīgi iespējams, jūs viens otram palīdzēsiet atrisināt ne vienu vien problēmu. Neaizmirsti veltīt uzmanību mīļotajam. Nav izslēgts, viņam būs padomā ļoti interesanti, aizraujoši brīvdienu plāni.
  • DVĪŅI Ja tev izdosies līdzsvarot savas vēlmes, ar patiesajām iespējām, tu būsi zirgā! Sarunas ar draugiem, līdzīgi domājošiem, palīdzēs vieglāk izkristalizēt nākotnes plānus, gūt pārliecību par savu viedokli. Nedēļas vidū var aktualizēties ar transportu, tā apdrošināšanu saistītas lietas. Savukārt, sākot no piektdienas, tu daudz vairāk laika veltīsi mājas solim, attiecībām ar atvasītēm. Nedēļas nogalē lustēsies uz nebēdu, savā kompānijā labprāt redzēsi jaunas sejas.
  • VĒZIS Esi atvērtāks pret citu cilvēku ierosinājumiem, tie var izrādīties pat ļoti noderīgi. Šī būs veiksmīgāka nedēļa Vēžiem, kuri saistīti ar ģimenes biznesu, nodarbojas ar nekustamā īpašuma lietām. Nav izslēgta pastiprināta saikne ar ārzemju partneriem. Tā var izpausties kā lietišķi piedāvājumi vai arī kā pieredzes apmaiņas braucieni. Privātajā lauciņā tev vajadzēs krietnu devu pacietības, lai gūtu saskaņu ar mājiniekiem, apmierinātu viņu vēlmes. Taču nekrīti galējībās, liec manīt, ka arī tavām vajadzībām ir nozīme.
  • LAUVA Pa dzīvi soļosi kā uzvarētājs! Tava pašpārliecinātā attieksme būs kā magnēts, kurš piesaistīs apkārtējos, radīs apbrīnu, izsauks simpātijas apliecinājumus. Taču tev der apzināties, ka pārvērtējot savas spējas, tu ne tikai riskē zaudēt autoritāti, bet arī radīt pamatīgus materiālos zaudējumus. Noteikti met līkumu visa veida azartspēlēm, finansiālajām avantūrām, vairāk koncentrējies saviem tiešajiem darba pienākumiem! Mīlas jomā zināsi ko vēlies un itin prasmīgo to arī sasniegsi.
  • JAUNAVA Darbs nekādas galvas sāpes nesagādās. Pratīsi punktuāli veikt ikdienišķos pienākumus, rutīna, birokrātijas līkloči, tevi nebaidīs. Finansiālajos jautājumos būsi piesardzīgs, brīžiem pat pārlieku. No darba brīvajā laikā vajadzētu vairāk uzmanības veltīt mīļotajam cilvēkam. Iespējams, viņš jūtas nedaudz atstumts, nesaprasts. Neļauj, lai pārliekā aizņemtība ar profesionālajām lietām, sāk iedragāt jūsu kopdzīvi! Nedēļas nogalē centies ieplānot, ko romantisku, ko tādu, kas spētu veicināt savstarpējo saikni, radīt attiecībās kaisles dzirksteli.
  • SVARI Iegaumē, ka pat mazākā paviršība, neuzmanīgums juridiskajās lietās, var radīt tūlītēju atsaukšanos, uz tavu turpmāko karjeras attīstību. Nepaļaujies tikai uz līdzcilvēku apgalvojumiem, labāk par visu pārliecināties pašam. Šonedēļ vari organizēt dažādas reklāmas kampaņas, prezentācijas, preses konferences. Ja apņemies veikt apjomīgākus darbus, sargi veselību, vairies no garīgām pārslodzēm. Mīlas jomā tieksies pēc dažādības, jūtu iesātinājuma.
  • SKORPIONS Labvēlīgs laiks nekustamā īpašuma iegādei. Vari gaidīt nesliktus ienākumus no profesionālās darbības. Tev izdosies viegli vienoties ar līdzcilvēkiem dažādos jautājumos, jo spēsi prasmīgi pārliecināt. Vari dibināt jaunas sadarbības, parakstīt līgumus vai stāties jaunā darbā. Partnerattiecībās arī gribēsi uzņemties vadošo lomu, bet par ļaunu nenāktu arī dažkārt piekāpties otrajai pusītei. Brīvdienās vari uzsākt atveseļošanās kūri, izvēlēties diētu un sportiskas nodarbības.
  • STRĒLNIEKS Darba jautājumos esi apdomīgāks, necenties sasteigt lietu gaitu, rūpīgāk izvērtē savus lēmumus. Attiecībā pret naudu tava vieglprātība var dārgi maksāt. Zvaigznes silti iesaka būt taupīgākam, atturēties no neprātīgām šopinga tūrēm. Ieguvēji būs tie Strēlnieki, kuri veltīs vairāk uzmanības savai garīgajai attīstībai, centīsies izskaust nelāgus ieradumus, ieturēt veselīgāku dzīvesveidu. Šonedēļ vairāk nekā citkārt, vari sajust nepieciešamību pēc draugu atbalsta.
  • MEŽĀZIS Pienākuma apziņa un rosīgums padarīs tevi par darbarūķa paraugu. Vari droši uzņemties organizatoriskas lietas, kārtot birokrātiskās nianses, doties uz valsts institūcijām, meklēt jaunus atbalstītājus saviem projektiem. Jūtamu lomu var spēlēt pazīšanās ar ietekmīgiem cilvēkiem. Pilnīgi iespējams, arī kāds no radinieku vides dos savu artavu tavos sasniegumos. Mājas dzīvē būsi mierīgs un pratīsi pielāgoties tuviniekiem. Otrā pusīte no tevis vēlēsies lielāku atklātību, mīļumu, jo pēdējā laikā būsi kļuvis pārlieku noslēgts, pat nedaudz noslēpumains.
  • ŪDENSVĪRS Ja vien tev tiks dota pietiekami liela rīcības brīvība, viss ies no rokas. Arī standarta situācijām radīsi jaunus, radošus risinājumus, tādejādi veicinot produktivitāti. Kāds Ūdensvīrs sajutīs pastiprinātu interesi par ezoteriku, psiholoģiju. Liela ietekme būs domubiedriem, līdzīgi domājošiem. Nedēļas nogale piemērota visa veida radošajiem aizsākumiem. Attiecībās ar mīļoto meklēsi veidus kā dažādos attiecības, padarīt tās interesantākas, piepildītākas.
  • ZIVIS Radošie Zivs zīmes pārstāvji gūs jūtamus panākumus, pārsteigs apkārtējos ar oriģinālajām idejām, savdabīgu pasaules redzējumu. Lietišķās jomas darboņiem vēlams nedaudz apslāpēt savu kāri pēc piedzīvojumiem, vieglas peļņas tīkojumiem, jo tie var beigties ar patiesām problēmām. It visā, kas skar finanses, nekustamo īpašumu, dokumentāciju, paļaujies uz labi zināmām, pārbaudītām vērtībām!Ģimenes dzīvē ik pa brīdim vajadzēs ieturēt stingrāku nostāju, citādi tava labā daba, iejūtīgums var tikt ekspluatēts.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu