Īpašā pasākumā tiek nosvinēta Māmiņu Kluba jaunās sezonas pirmizrāde

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Aizvadītās nedēļas nogalē kinoteātrī FORUM Cinemas norisinājās iemīļotā raidījuma «Māmiņu Klubs» jaunās sezonas un formāta atklāšanas pasākums, uz kuru tika aicinātas sabiedrībā populāras ģimenes, mediji un raidījuma sadarbības partneri. Raidījums skatītājus priecējis 14 gadu garumā, bet jauno sezonu tas sāk ar vērienīgām pārmaiņām - kļūstot par dzīvesstila raidījumu ģimenes sievietēm.

Pasākuma programmā bija redzama pirmizrāde pirms pirmizrādes, jeb jaunā raidījuma formāta atklāšana uz lielā ekrāna. Pasākuma laikā bija arī īpaša programma bērniem (radošās darbnīcas, fotografēšanās ar mājas mīluļiem). Viesu vidū bija arī sabiedrībā populāras ģimenes un māmiņss – blogeres, kā piemēram, dziedātājs Miks Dukurs ar ģimeni, dūla un blogere Katrīna Puriņa, kā arī skandalozākās grāmatas Latvijā «Saplēstās Mežģīnes» autore Karīna Račko ar ģimeni.

Raidījums turpmāk būs vērojams kanālā STV Pirmā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu