Līgava pārsteidz vecmāmiņu, uzvelkot viņas kāzu kleitu pēc 56 gadiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kortney J Photo/ Facebook

«Kaut kas vecs, kaut kas jauns, kaut kas palienēts, kaut kas zils,» – šāda sena paruna joprojām daudzviet pasaulē tiek atzīta par jauku tradīciju, kas līgavai nes laimi. 23 gadus vecā topošā līgava Džordina Kleverlija nolēma, ka viņas «kaut kas palienēts» būs labi saglabātā vecmāmiņas kāzu kleita, kuru viņa vilka 1962. gadā, kad salaulājās ar savu mīļoto, ziņo boredpanda.com.

Vecmāmiņai nebija ne jausmas, ka Džordina ir sagatavojusi šādu - tik īpašu dāvanu. To viņa uzzināja tikai kāzu izmēģinājuma dienā.

Fotogrāfe Kortnija Pītersone bija līdzās, lai noķertu šo brīnišķīgo brīdi. «Pirmais skatiens nelīdzinājās nekam, ko iepriekš biju redzējusi… Starp šo jauko līgavu un viņas vecmāmiņu. Līgava slepeni bija paņēmusi vecmāmiņas, kura ir atraitne, kleitu no 1962. gada, kuru viņa bija vilkusi savā lielajā dienā. Vecmāmiņai nebija pat nojausmas! Jā! Es sajūsmā pat šņukstēju,» pastāstīja fotogrāfe.

Džordina sākotnēji šo noslēpumu bija plānojusi atklāt tikai kāzu dienā, tomēr izvēlējās izmēģinājuma dienu. «Negribēju, lai kleitu pirmo reizi viņa ierauga tikai kāzu dienā, man ejot pie altāra. Viņa pārdzīvotu, sāktu raudāt, un visas šīs atmiņas, kas viņai būtu…» teica sieviete, piebilstot, ka šajā brīdī vecmāmiņa no pārsteiguma zaudējusi runas spējas.

«Tas bija patiesi brīnišķīgs mirklis, visi, kas bija klāt, apklusa. Asaras parādījās ikviena sejā,» piebilda fotogrāfe.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu