Nedēļas horoskops katrai zodiaka zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Nedēļas horoskops: 12. - 18. februāris

  • AUNS Pratīsi veidot saskanīgas attiecības ar pretējo dzimumu. Kāds Auns var nolemt iepazīties vai pat stāties laulībā. Daiļā dzimuma pārstāves var pamatoti cerēt uz bildinājumu. Aktivizēsies arī intīmā dzīve, būsi kaislīgs un patiesi romantisks. Profesionālajā lauciņā pildīsi dotos solījumus, kā arī tieksies pēc jaunām zināšanām, vārdu sakot, izcelsies apkārtējo vidū ar enerģisku un pašaizliedzīgu rīcību. Varbūt kāds zīmes pārstāvis, dosies strādāt uz ārzemēm, pieredzes apmaiņas ietvaros. Priekšniecība būs labvēlīgi noskaņota pret tevi, un tādējādi tu daudz ātrāk sasniegsi savus mērķus.
  • VĒRSIS Radoša un jautriem atgadījumiem piesātināta nedēļa. Tu ātri vien pārliecināsi apkārtējos par savu taisnību. Vieglāk kā parasti, izdosies atrisināt saimnieciskos jautājumus. Kolēģi uzklausīs tavu viedokli, ja nepieciešams, arī no savas puses sniegs atbalstu, dalīsies savā pieredzē. Lai izvairītos no liekiem sarežģījumiem, zvaigznes iesaka būtiskākās lietas paveikt līdz ceturtdienai. Nedēļas nogalē vari doties ciemos pie radiniekiem vai arī uzņemt viņus pie sevis.
  • DVĪŅI Tev šonedēļ jācenšas izvairīties no visa veida konfliktiem, jo pat šķietami nelieli strīdi, asākas diskusijas, var iedragāt tavu sabiedrisko tēlu, autoritāti. Attiecības ģimenē būs pakārtotas veiksmei finansiālajā plānā. Ja pratīsi gana labi nopelnīt, tad saskarsmē ar mājiniekiem būsi mierīgs un maigs. Nav izslēgti papildus tēriņi atvasīšu vajadzībām, viņu skolas gaitām. Nedēļas otrajā pusē vari saņemt piedāvājumu iesaistīties kādā projektā. Ja pieņemsi to, tad rēķinies, ka privātai dzīvei laika atliks pavisam maz.
  • VĒZIS Apstākļi vairāk mudinās pielāgoties mainīgajai situācijai, paša spēkiem ko mainīt var izrādīties ļoti grūti vai pat neiespējami. Esi vērīgāks, braucot ar auto un tiekoties ar jauniem sadarbības partneriem, rūpīgāk ieklausies savā intuīcijā. Dzirdot par sevi kādas baumas, neliecies traucēts, neļauj skauģiem izsist sevi no līdzsvara. Šonedēļ nāksies krietni vien pasvīst, lai darbi tiktu pilnībā īstenoti. Enerģiju palīdzēs atgūt mierīga atpūta mājas atmosfērā, pievēršanās ar psiholoģiju, ezoteriku saistītām lietām. Lieliski sapratīsies ar gados jaunākajiem ģimenes locekļiem.
  • LAUVA Tev šonedēļ būs svarīga domu apmaiņa, kontakti ar līdzīgi domājošajiem. Kāda Lauva var nolemt iesaistīties korporācijā vai asociācijā, lai uzturētu ciešākus kontaktus ar saviem amata brāļiem. Svarīgākās tikšanās prātīgāk organizēt nedēļas vidū, savukārt juridiskus un finansiālus jautājumus labāk atlikt uz darba nedēļas izskaņu. Saskarsmē ar tuviniekiem esi iecietīgāks, it sevišķi, ja mājiniekiem ir citādāks skatījums uz lietām nekā tev. Nedēļas nogali ieteicams pavadīt sportojot.
  • JAUNAVA Mēģini sevī uzturēt pozitīvu noskaņojumu, jo pesimistisks garastāvoklis nelabvēlīgi ietekmēs tavus profesionālos panākumus, bremzēs attiecības ar līdzcilvēkiem. Šonedēļ tev veiksies pētnieciskajā darbā, tavas analītiskās dotības sitīs augstu vilni. Panākumus gūs arīdzan tās Jaunavas, kuras strādā tirdzniecības jomā, ir saistītas ar medicīnu, pedagoģiju. Pielūko, lai tu nesāc pārāk daudz laika veltīt darbam, citādi otrā pusīte sāks rīkot scēnas mājās, izteiks gana asus pārmetumus. Pavadiet kopā nedēļas nogali, parūpējies, lai tā jums abiem būtu romantiska un atmiņā paliekoša.
  • SVARI Interesanta un aktīva nedēļa. Tu daudz laika pavadīsi sabiedrībā. Gan darbā, gan ārpus tā, jūtami tieksies pēc visa skaistā. Labprāt apmeklēsi izstādes, koncertus vai teātri, kā arī centīsies izdaiļot savu ofisu. Daži Svari iesaistīsies kāda kultūras pasākuma organizēšanā. Jauki, ja savos plānos tev izdotos iesaistīt arī ģimenes locekļus. Finansiālajā aspektā esi piesardzīgs, lieki tēriņi noteikti nav vēlami, pērc tikai nepieciešamāko. Zvaigznes parūpēsies, lai nedēļas izskaņā tu piedzīvo satraucošus, atmiņā paliekošus notikumus mīlas jomā.
  • SKORPIONS Būsi liels meistars ar tehniku saistītajās tēmās. Kāds Skorpions var nolemt mainīt darbu, jo esošais nesniedz gana daudz izaicinājumu, kļūst pārlieku garlaicīgs. Privātajā dzīvē visu skatīsi melnā un baltā krāsā, taču tik kategoriska nostāja var jūtami sarežģīt kopdzīvi ar mīļoto. Tu esi labs psihologs, tāpēc pacenties savas spējas izmantot arī mīlas lietās. Saskarsmē ar laulāto tev būs svarīgi, lai kopīgi variet apspriest filozofiskas tēmas, pievērsties garīgām lietām, piemēram meditācijai.
  • STRĒLNIEKS Atbilstoša nedēļa nākotnes plānošanai, kā arī jaunu sponsoru, atbalstītāju, domubiedru piesaistīšanai. Iespējams, ka tu ik pa brīdim kļūsi pārlieku nervozs, sāksi uztraukties par katru sīkumu, bet tādejādi palaidīsi garām patiesi svarīgas nepilnības. Ceļojot vai vienkārši atrodoties sabiedriskajā transportā, uzmani savu maciņu, jo garnadži pēc tā var tīkot īpaši cītīgi. Nedēļas nogalē tavas darba spējas var ietekmēt veselības stāvoklis. Izvairies no lielas garīgās un fiziskās slodzes, vairāk laika velti relaksācijai, iekšējā līdzsvara nostabilizēšanai.
  • MEŽĀZIS Tev veiksme vairāk smaidīs darba jautājumos, nevis personīgajā dzīvē. It sevišķi, nedēļas sākumā, vari rīkot lietišķas tikšanās, ieguldīt naudu dažādos projektos. Ietekmīgi radinieki var palīdzēt piepildīt kvēlu, ilgi lolotu vēlēšanos. Romantiskās attiecības gan neveidosies kā cerēts. Diemžēl iespējama vilšanās partnerī, vēlmju nesakritība erotiskajā plānā, bet visu uzreiz jau nevar gribēt. Ja piepeši apslimsti, labāk lieto zāļu tējas, ārstējies ar homeopātiskajiem līdzekļiem!
  • ŪDENSVĪRS Nav izslēgti negaidīti notikumu pavērsieni darba lietās. Esi gatavs pielāgoties situācijai, likt lietā sev piemītošo nestandarta domāšanu, oriģinalitāti. Ja iespējams, atturies no ilgtermiņa saistību uzņemšanās, kā arī neaizdod naudu. Saskarsmē ar priekšniecību tu skaidri apzināsies, ka tev ir taisnība, taču savu viedokli ir jāprot izteikt gana diplomātiskā un argumentētā veidā, ar uzstājību vai principiālu pieeju neko nesasniegsi. Nedēļas izskaņa piederēs tev un mīļotajam.
  • ZIVIS Nedēļas sākumā vari kļūt nedaudz nomākts, taču tuva radinieka apciemojums uzlabos tavu omu. Sākot ar trešdienu, kļūsi patiesi aktīvs, noteikti gribēsi iesaistīties darba procesos, izrādīsi iniciatīvu, ģenerēsi jaunas idejas. Panākumu atslēga būs darbs komandā, tāpēc jau laikus centies apzināt cilvēkus, ar kuriem spēj sastrādāties. Ja vēl pratīsi piesaistīt materiālo atbalstu savām aktivitātēm, tu būsi gandrīz vai neapstādināms. Mājas dzīvē meklēsi mieru un dvēselisku saikni ar tuviniekiem.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu