Lūk, ko mīļu slavenības ir teikušas par saviem laulātajiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/ Scanpix

Šodien mīlestība virmo gaisā vairāk nekā ierasts, jo ir taču Valentīndiena. Lai arī tu noķertu šo labo noskaņojumu, tnp.sg dalās ar slavenību pateikto savām otrajām pusītēm - sirsnīgi, patiesi un mīļi.

Toms Henks un Rita Vilsone

Foto: AP/ Scanpix

Toms Henks un Rita Vilsone ir viens no Holivudas noturīgākajiem pāriem, kopā viņi ir jau vairāk nekā 25 gadus. Ciemojoties Elenas Dedženeresas šovā, Henks teica: «Vienīgais, par ko mēs dažreiz strīdamies, ir par to, kurš kuru mīl vairāk.»

Kaira Sedvika un Kevins Beikons

Foto: AFF/ Scanpix

Arī šis pāris ir precējušies nu jau vairāk nekā 25 gadus. Sedvika reiz teica: «Es pastāvīgi brīnos, ka mēs vēl aizvien spējam pārsteigt viens otru un nezaudējam interesi. Kad atskatos uz mūsu kopīgajiem pirmajiem četriem gadiem… tobrīd mums bija jau otrais bērns, ārprāts, es taču viņu pilnībā nepazinu! Es viņu mīlēju, bet nepazinu un, iespējams, viņš nepazina mani. Bet mēs augam kopā un iepazīstam viens otru arvien vairāk.»

Deivids un Viktorija Bekhemi

Foto: PA Wire/ Scanpix

Savas 20 gadus ilgās laulības laikā slavenais britu pāris ir piedzīvojis gan pamatīgus kāpumus, gan kritumus, tomēr viņiem ir izdevies palikt līdzās. Kopīgi viņi audzina četrus bērnus – trīs dēlus un vienu meitu. Viktorija par vīru reiz izteicās: «Kādu rītu paskatoties uz tikko modušos Deividu, nodomāju «Tu nu gan izskaties nelāgi. Un paldies Dievam, jo citādi šis ir vīrietis, kurš vienmēr izskatās perfekti.»»

Kanje Vests un Kima Kardašjana

Foto: PA Wire/ Scanpix

«Grammy» balvas ieguvējs Kanje Vests nekad nav kautrējies publiski izrādīt savu mīlestību TV personībai Kimai Kardašjanai. Festivāla «Cannes Lions» laikā reperis vaļsirdīgi izteicās: «Nevaru sevi iedomāties ar citu sievieti kā tikai ar Kimu, jo šī ir sieviete, uz kuras bildēm skatos visvairāk un arī iekarstu.»

Šo gluži nevarētu nodēvēt par sirsnīgāk pateikto, bet doma ir saprotama.

Džastins Timberleiks un Džesika Bīla

Foto: Reuters/ Scanpix

Pēc četru gadu kopā būšanas pāris izšķīrās 2011. gadā. Vēlāk gan atkal sāka satikties, un kopš tā brīža viņu attiecībās viss ir «rožaini». Ciemojoties šovā pie Elenas Dedženeresas dziedātājs teica: «Reizi pa reizei, kad viņa neredz, es skatos uz viņu un pie sevis nodomāju: «Ja tu nekad nepieņem labus lēmumus, bet tikai sliktus, tad vienmēr būs šis viens pareizais lēmums – izvēle par labu viņai.»»

Breds Pits un Andželīna Džolija

Foto: AFP/ Scanpix

Holivudas nu jau bijušais slavenais pāris Breds Pits un Andželīna Džolija bija ne tikai salaulājušies, bet kopīgi arī audzināja sešus bērnus. Vēl esot kopā, Breds kādam žurnālam par Andželīnu teica: «Viena no lieliskākajām un gudrākajām lietām, ko esmu izdarījis, – esmu saviem bērniem devis labāko mammu – Andželīnu.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu