Nedēļas horoskops katrai zodiaka zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Nedēļas horoskops: 26. februāris – 4. marts

 
Foto: Depositphotos.com

AUNS

Jo īpaši nedēļas sākumā, būsi labā omā, tevi būs grūti apstādināt, ja reiz ieņemsi ko galvā, noteikti to arī sasniegsi. Saskarsmē ar kolēģiem brīžiem kļūsi pārlieku uzstājīgs, taču šoreiz līdzgaitnieki būs saprotoši, neturēs uz tevi ļaunu prātu. Naudas lietas vēlamāk kārtot nedēļas vidū. Tad arī vari organizēt lietišķās tikšanās, doties komandējumā. Brīvdienās velti laiku partnerattiecībām, neļauj pārmērīgajai aizņemtībai ar darbu radīt nejaukus sarežģījumus kopdzīvē ar otro pusīti.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒRSIS

Pirms uzsākt rīkoties, vēlēsies kārtīgi visu pārdomāt, izplānot un pareizi vien darīsi, jo sasteigta rīcība viennozīmīgi ne pie kā laba nenovedīs. Tev droši varēs uzticēt gan finanšu jautājumus, gan organizatoriskās lietas. Zināmu vilšanos var sagādāt kāds no kolēģiem vai sadarbības partneriem, kurš nespēs pildīt dotos solījumus, būs pārvērtējis savas spējas. No darba brīvajā laikā labprāt pasportosi, tiksies ar domubiedriem, pārrunāsi aktuālos jaunumus pasaulē.

 
Foto: Depositphotos.com

DVĪŅI

Šī tev var izrādīties pārmaiņu nedēļa. Jaunumi būs kā nu kuram Dvīnim. Kāds uzsāks jaunas attiecības, savukārt cits meklēs perspektīvāku darba vietu. Tev veiksies it visā, kas skar sabiedriskas aktivitātes, diskusijas, publiskas uzstāšanās, tirdzniecības pasākumus un reklāmu. Lai nerastos lieki šķēršļi, esi skrupulozāks, sastādot darāmo darbu sarakstu, nepiemirsti norunātās tikšanās. Zvaigznes iesaka rūpīgāk sekot līdzi savai veselībai, censties visādi izsargāties no saaukstēšanās.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒZIS

Daudz laika pavadīsi mājās. Pilnīgi iespējams, ka lielu daļu darbu varēsi paveikt omulīgos, ģimeniskos apstākļos. Šonedēļ arī nav vēlami tālāki braucieni, ilgstoša atrašanās pie auto stūres. Apstākļi ļaus vairāk laika veltīt atvasītēm, viņu ikdienas gaitām. Mīļotais cilvēks turpretim var būt tā aizņemts ar darbu, ka redzēsi viņu agri no rīta aizejam un vēlu vakarā atnākam. Taču tu būsi saprotošs, apzināsies, ka viņš pūlas ģimenes labā. Brīvdienās visticamāk būsi iecerējis ciemošanos pie radiem.

 
Foto: Depositphotos.com

LAUVA

Neatlaidīgi turpināsi iesākto, būsi gatavs vai visu paveikt saviem spēkiem, lai tikai nodotu darbus paredzētajā termiņā. Pielūko, lai līdzcilvēki tavu apzinīgumu nesāk izmantot savtīgos nolūkos. Līdz nedēļas vidum vari risināt birokrātiskus jautājumus, doties uz valsts iestādēm, sagatavot un iesniegt visdažādākās atskaites. Turpretim nedēļas otrā puse vairāk piemērota mācībām, jaunu profesionālo iemaņu apgūšanai. Atrodoties kādā izklaides pasākumā, pastāv iespējas izveidot perspektīvus lietišķos kontaktus.

 
Foto: Depositphotos.com

JAUNAVA

Mazināsies spriedze attiecībās ar priekšniecību, līdzgaitniekiem. Tev izdosies vieglāk saskaņot jauno ieceru īstenošanu, panākt vēlamo personu atbalstu. Pilnīgi iespējams, spēsi piesaistīt arī kādu ārzemju investoru. Lai risinātu tehniskas dabas jautājumus, iegādātos jaunu datoru, labāk izvēlies trešdienu vai ceturtdienu. Pašā nedēļas izskaņā aizmirsti par darbu un kā nākas atpūties. Tici vai nē, arī tev ir vajadzīgs brīdis, kuru veltīt mierīgai relaksācijai.

 
Foto: Depositphotos.com

SVARI

Kopumā veiksmīga nedēļa. Tā noteikti izvērtīsies daudz patīkamāka, ja spēsi pēc iespējas precīzāk noformulēt savas patiesās vēlmes un vairāk ticēsi saviem spēkiem, neļausies nedrošības sajūtai. Zvaigznes iesaka ieturēt lielāku precizitāti naudas jautājumos, kā arī nekļūt paviršam, parakstot visa veida dokumentus. Mīlas dzīvē necietīsi rutīnu, meklēsi veidus kā dažādot attiecības, padarīt tās pēc iespējas krāšņākas. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem laba nedēļa, lai iepazītos.

 
Foto: Depositphotos.com

SKORPIONS

Tevi būs grūti pārspēt mērķtiecīgumā un apsviedīgumā. Mēģini pēc iespējas izmantot šīs īpašības, lai tiktu galā ar atliktiem darbiem, atrisinātu sasāpējušus jautājumus. Saskarsmē ar tuviniekiem var parādīties nesaskaņas saistībā ar kopīgajiem īpašumiem vai naudas lietām. Neļauj vaļu emocijām, centies visu risināt ar vēsu prātu un apdomu. Brīvdienās ieteicamāk pabūt tuvinieku lokā, atturēties no lieliem ļaužu pūļiem.

 
Foto: Depositphotos.com

STRĒLNIEKS

Itin viegli iekarosi pretējā dzimuma uzmanību, gūsi neviltotus simpātijas apliecinājumus. Šonedēļ pastiprinātu uzmanību pievērsīsi savam ārējam tēlam. Varbūt ne reizi vien apmeklēsi frizieri, skaistumkopšanas salonu, solāriju vai stilistu. Darba lietām nedēļa būs nedaudz sarežģītāka nekā gribētos. Vajadzēs rūpīgi izplānot savas finanses, nepārvērtēt spējas un atrast īstos līdzgaitniekus, atbalstītājus. Kāds Strēlnieks var sajust spēcīgāku interesi par garīgām, ezoteriskām lietām.

 
Foto: Depositphotos.com

MEŽĀZIS

Būsi možs, pilns darba spara. Nebaidīsies no grūtībām, tieši pretēji, tās pat savā ziņā tevi vilinās, izaicinās. Zīmīga nedēļa zinātniskās jomas pārstāvjiem. Ja nepieciešams, vari veikt remontdarbus savā miteklī, pārcelties uz citu dzīvesvietu vai arī iegādāties ko vērienīgu. Der apzināties, ka tev daudz labāk sekmēsies individuāls darbs. Sākot no piektdienas, vairāk uzmanības veltīsi ģimenei, jo īpaši atvasītēm. Brīvdienās atrodi laiku mērenām fiziskām aktivitātēm.

 
Foto: Depositphotos.com

ŪDENSVĪRS

Piemērots periods, lai apgūtu ko jaunu vai arī pats pievērstos ar pedagoģiju saistītām lietām. Apkārtējie tā vai citādi vēlēsies būt tavā sabiedrībā, smelties tavu dzīves pieredzi, padomus. Kādam Ūdensvīram iespējams neplānots komandējums vai arī uz viņa pleciem tiks uzkrauta kāda projekta vadība. Attiecības ar pretējo dzimumu būs grūti prognozējamas, lielā mērā pakārtotas tavam tā brīža noskaņojumam. Lai uzlabotu omu, zvaigznes iesaka pievērsties radošām lietām.

 
Foto: Depositphotos.com

ZIVIS

Profesionālajā jomā svarīgi saglabāt mieru un nosvērtību, neļauties sakāpinātām emocijām. Tev veidosies labāka saikne ar gados jaunākiem līdzgaitniekiem. Ja tev jātiekas ar priekšniecību, pirms tam rūpīgi pārdomā savu sakāmo, nodrošinies ar pārdomātu argumentāciju. Ja iespējams, šonedēļ atliec ar nekustamo īpašumu saistītus darījumus,

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu