Nedēļas horoskops katrai zodiaka zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Nedēļas horoskops: 12. - 18. marts

 
Foto: Depositphotos.com

AUNS

Nedēļa paver tev lieliskas izaugsmes iespējas. Šis ir atbilstošs periods arīdzan radošai izpausmei. Vēlēsies vairāk laika pavadīt kopā ar draugiem, domubiedriem interesantās, filozofiskās diskusijās. Profesionālā jomā spēsi progresēt, būs jūtams tavs izglītības, pieredzes līmenis. Tu šonedēļ izrādīsi interesi par visu jauno, ieviesīsi savā darbā kādas reformas. Nedēļas vidū nav vēlams risināt nopietnus attiecību jautājumus. Toties brīvdienās droši vari gan iepazīties romantiskos nolūkos, gan uzlabot esošo kopdzīvi.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒRSIS

Pirmdien un otrdien var būt grūtāk saprasties ar otro pusi, jo neviens no jums abiem nevēlēsies piekāpties strīdus gadījumā. Toties, sākot ar nedēļas vidu, zvaigznes sola jauku un pietiekoši bezrūpīgu ikdienu. Tevī pieaugs vēlme baudīt dzīvi, mīlas jomu. Varbūt kļūsi pārlieku izšķērdīgs, gribot visādi izdabāt savam partnerim. Darbā nebūtu ieteicams uzņemties lietas, kurās neesi kompetents. Raugies, lai attiecības kolektīvā saglabājas draudzīgas, diplomātiskas, atturies no liekiem asumiem, kritikas. Sestdien, visticamāk, būsi noskaņots nelielām mājas viesībām.

 
Foto: Depositphotos.com

DVĪŅI

Tu daudz domāsi ne vien par paša materiālo situāciju, bet arī par tuvinieku nākotnes nodrošinājumu. Iespējams, sniegsi kādus padomus šajā sakarā vai arī izpalīdzēsi ar nelielu aizdevumu. Attiecībās ar kolēģiem sapratne būs patiešām lieliska. Pēc darba kopīgi varat ne reizi vien doties uz kādu izklaides pasākumu vai pievērsties jaunam vaļaspriekam. Nedēļas nogali ieteicams pavadīt ģimeniskās noskaņās un šoreiz atturēties no trakulīgas izklaides.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒZIS

Būs daudz darba, ģimenei, draugiem laika var neatlikt tik, cik gribētos. Sākot no trešdienas, tavs noskaņojums uzlabosies un darba apjomi nedaudz samazināsies. Kādam Vēzim var aktualizēties ar nekustamo īpašumu, mājokļa remontu saistīti jautājumi. Saskarsmē ar mīļoto tev gribēsies partneri visādi pārsteigt, padarīt smaidīgāku. Otrā pusīte noteikti novērtēs tavus centienus! Brīvdienās, visticamāk, būsi noskaņots apliecināt savas šefpavāra dotības un radīt gardēžu cienīgus šedevrus.

 
Foto: Depositphotos.com

LAUVA

Pilnīgi iespējams, ka tev būs ieplānots kāds ārzemju brauciens, taču pēdējā mirklī tas var tikt pārcelts vai jūtami mainīts tā ritējums, ilgums. Nav vērts pārdzīvot, visas pārmaiņas, ar kurām saskarsies šonedēļ, galu galā izrādīsies tev labvēlīgas, lai gan pirmajā brīdī tev tā nešķitīs. Ja darba jomā iespējama zināma nenoteiktība, tad privātajā dzīvē tev nebūs par ko sūdzēties. Īpaši krāšņs šis periods var izrādīties tām Lauvām, kuras nesen uzsākušas kopdzīvi.

 
Foto: Depositphotos.com

JAUNAVA

Saglabā sev raksturīgo pedantiskumu un kārtības mīlestību, uzticētos pienākumus paveic godam. Zvaigznes neizslēdz iespēju, ka tavu vietu ir nolūkojis kāds un nu gaida, kad tu paklupsi, lai ieņemtu to. Taču pārāk uztraukties šajā sakarā nav vērts, ja būsi sevi pienācīgi pierādījis, nelabvēlis paliks ar garu degunu. Šī nedēļa ir piemērota plānotam dzīvokļa vai ofisa remontam, jaunu mēbeļu iegādei. Vienīgais, atturies vajadzīgo preču iegādei ņemt kredītus!

 
Foto: Depositphotos.com

SVARI

Tev šonedēļ sekmēsies it viss, kas skar izglītības jomu. Labākie panākumi mācībās un pedagoģiskajās aktivitātēs gaidāmi trešdien. Varbūt kāds no Svaru zīmes pārstāvjiem piedalīsies olimpiādē. Kopumā nedēļa atbilstoša informācijas iegūšanai, tās apkopošanai. Ieteicams pievērsties arīdzan padarītā analīzei. Ja darbā viss ies savu gaitu, tad mīlas jomā esi piesardzīgāks, neizrādi savas simpātijas mazpazīstamiem cilvēkiem, jo tās var tikt pārprastas. Nedēļas izskaņā vēlams pievērsties fiziskām aktivitātēm.

 
Foto: Depositphotos.com

SKORPIONS

Veiksme smaidīs māksliniekiem, lektoriem, izdevējiem. Tu droši vari iesaistīties kolektīvos darbos, kārtot materiālas dabas jautājumus - apdrošināšana, alimenti, mantojumi. Sākot no nedēļas vidus kļūsi patiesi rosīgs, brīžiem pat īsti nezināsi, kur likt savu enerģiju. Sabiedrībā labprāt uzņemsies neformālā līdera lomu. Nedēļas izskaņā centīsies izdabāt kādam cilvēkam vai darbosies sabiedrības labā, pie tam, gūstot no tā arī sev kādu labumu. Svētdien jutīsies nedaudz vientulīgi, tomēr nemeklēsi kompāniju, lai izklaidētos.

 
Foto: Depositphotos.com

STRĒLNIEKS

Ar darbu saistītos procesos svarīgi saglabāt mieru, vairāk iziet uz kompromisiem. Tev netrūks enerģijas, svarīgi tikai, kā to liksi lietā! Šonedēļ nebūtu vēlams pieņemt kardinālus lēmumus, mainīt darbu. Esi piesardzīgāks, braucot ar auto, nepārvērtē savas šofera prasmes. Personīgajā dzīvē valdīs harmonija. Var apgalvot, ka tev vien atliks iedomāties kaut ko, un mīļotais cilvēks tūlīt steigs īstenot tavas iegribas. Svarīgi, lai tu novērtē otrās pusītes centienus un atdari viņai ar ko līdzīgu.

 
Foto: Depositphotos.com

MEŽĀZIS

Praktiski vai visu nedēļu skriesi kā vāvere ritenī, kārtosi darba jautājumus. Šonedēļ ieteicams veidot jaunus kontaktus, gan privātus, gan lietišķus. Jauniegūtie paziņas var izrādīties ietekmīgi cilvēki, kuri vēlāk palīdzēs tev attīstīt karjeru. Precētajiem Mežāžiem var rasties zināmi sarežģījumi laulības dzīvē. Spiediens un greizsirdība no partnera puses var kalpot par iemeslu nejaukam strīdam. Lai mazinātu iespējamās negācijas, centies mājās radīt romantiskāku gaisotni, izteikt vairāk komplimentus, sagādāt kādu patīkamu pārsteigumu.

 
Foto: Depositphotos.com

ŪDENSVĪRS

Nedēļas sākumā nebūsi īsti omā, pie tā, visticamāk, būs vainojamas attiecības ar līdzcilvēkiem. Centies izpildīt priekšniecības norādījumus, instrukcijas, jo citādi nepatikšanas būs klāt ar joni. Mieru gūsi mājās, it sevišķi, ja ģimenes locekļi nesāks tevi pamācīt, iegrožot. Sākot ar trešdienu jutīsi, ka oma pamazām sāk uzlaboties, tava attieksme pret apkārtējiem atmaigs, kļūs draudzīgāka. Nedēļas nogalē noteikti vēlēsies būt cilvēkos, dalīties savā pieredzē, uzklausīt citu dzīves gudrību.

 
Foto: Depositphotos.com

ZIVIS

Centies nepalaist garām izdevības, kuras liktenis piespēlē tieši tev rokās! Laba nedēļa, lai censtos pārvērst īstenībā savus kvēlākos sapņus. Var pavērties vilinošas iespējas kā darba jomā, tā arī privātā dzīvē, tev vien atliks izvēlēties. Ja sen neesi ticies ar draugiem, vari to darīt tieši tagad, tev noteikti tiks piedota ilgā prombūtne. Vakaros vai brīvdienās vēlams apmeklēt sporta zāli, pirti, jo tev nepieciešams nedaudz uzlabot fizisko formu. Brīvdienās ļauj mājiniekiem iesaistīt sevi viņu izdarībās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu