Princis Harijs vēl nav apprecējies, bet jau plāno ģimenes pieaugumu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA Wire/ Scanpix

Līdz prinča Harija un Meganas Mārklas kāzām atlikuši mazāk nekā divi mēneši, bet karaliskās ģimenes pārstāvis jau plāno kļūt par tēvu. Atsaucoties uz karaliskās ekspertes Keitijas Nikolas, grāmatas «Harry: Life, Loss, and Love» autores teikto, pāris varētu ilgi negaidīt un pēc savām kāzām 19. maijā drīzumā sagaidīt ģimenes pieaugumu, ziņo harpersbazaar.com.

«Mani avoti saka, ka tieši princis Harijs ir tas, kurš tik dedzīgi pēc kāzām vēlas ģimenes pieaugumu,» stāsta Nikola. «Viņš nekad nav slēpis savu vēlmi kļūt par tēvu.»

Harijs ir jautrs un mīlošs tēvocis prinča Viljama un Keitas Midltones bērniem – princim Džordžam (4) un princesei Šarlotei (2). «Viņi ir visapbrīnojamākie bērni, kādi vien var būt,» viņš sajūsmināts teica «Daily Mail» pagājušajā vasarā.

Harijs jau ir iepazīstinājis Meganu ar savu brāļadēlu un brāļameitu, kuri uzņēmuši Mārklu ar atplestām rokām. Bijušajai aktrisei nesagādāja problēmas izveidot labas attiecības ar jaunajiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem, it īpaši tagad, kad viņi ar Hariju dzīvo Kensingtonas pilī, pastaigas attālumā no prinča Viljama un Keitas Kembridžas apartamentiem.

Foto: PA Wire/ Scanpix

«Iemesls, kāpēc viņš gribēja, lai Megana satiek princi Džordžu un princesi Šarloti, – parādīt ģimenes paraugu, kuru, cerams, piedzīvos arī viņi paši ar saviem bērniem,» stāsta Nikola. «Jā, tu «ieprecēsies» karaliskajā ģimenē, bet tas nenozīmē, ka tev nevar būt normāla ģimene ar brīnišķīgiem bērniem. Un, lūk, ir Džordžs un Šarlote kā piemēri, ka tā var notikt. Tas Harijam bija ļoti svarīgi.»

Harijs un Megana savu vēlmi sākt ģimenes dzīvi atklāja savā pirmajā intervijā pēc saderināšanās paziņojuma. Kad tika jautāts, vai viņi vēlas bērnus, Harijs atbildēja: «Protams. Cerams, ka ģimenes pieaugums būs gaidāms jau tuvākajā laikā.» Megana piekrītot pamāja ar galvu.

Nevaram vien sagaidīt, kad Džordžs un Šarlote spēlēsies ar saviem nākamajiem radiniekiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu