Stila ieteikumi kuplu krūšu īpašniecēm

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Apģērbs spēj daudz pateikt par valkātāja personību, kā arī izcelt dabas dotumus un nomaskēt to, ko negribam rādīt svešām acīm. Taču ar tā izvēli pavisam viegli varam aizšaut greizi un vēlamo efektu pārvērst par defektu.

Jau šovakar televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» raidījumā «Ievas jaunās pārvērtības» stilistes Ivetas Vecmanes padomos ieklausīsies 51 gadu vecā ogrēniete Inese. Kā tērpties nedaudz apaļīgām dāmām un kā nomaskēt kuplo ķermeņa augšdaļu? Lūk, padomi, kas noderēs daudzām no mums!

Izvairies no raibiem, nekvalitatīvas trikotāžas tērpiem

Trikotāžas džemperi ar raibiem rakstiem ķermeņa augšdaļu padarīs vizuāli lielāku un kuplāku. Tā vietā izvēlies vienkrāsainus džemperus vai blūzes, kas lieki neakcentēs kuplās formas.

Priekšroku dod svārkiem, kuru garums ir zem ceļa

Lai kājas padarītu vizuāli slaidākas, izvairies no svārkiem un kleitām, kuru garums beidzas virs ceļa. Kājas slaidinās tērpi, kuri nosedz ceļgalu. Maza auguma apaļīgu dāmu garderobē labi iederēsies zīmuļveida svārki, kas augumu padarīs vizuāli slaidāku.

Uzmanīgi ar noapaļotām detaļām

Kuplu formu īpašniecēm īpaša vērība jāpievērš apģērba detaļām – centies izvairīties no noapaļotiem žaketes stūriem, apaļām pogām, kas koptēlu padarīs vizuāli vēl apaļāku. Labāk priekšroku dod tērpiem ar asām, diagonālām šķautnēm, vertikāliem rakstiem un akcentiem.

Saki «nē» apģērbiem ar sīkiem rakstiem un apdrukām

«Lielajām meitenēm» ieteicams izvēlēties apģērbu ar lieliem, pamanāmiem ziediem, rakstiem vai apdrukām.

Izvēlies apģērbu, kas lieki neakcentē problēmzonas

Ja vēlies nomaskēt vēderu vai krūšu daļu, tad izvēlies apģērbu, kuram problēmzonu daļā nav papildu akcenti – raksti, spilgti krāsas laukumi vai ornamenti. Tāpat priekšroku dod brīvi krītošam, ne cieši pieguļošam tērpam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu