Nedēļas horoskops katrai zodiaka zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nedēļas horoskops: 2. - 8. aprīlis

 
Foto: Depositphotos.com

AUNS

Šis tev būs veiksmes laiks, proti, tu ātri atgūsi zaudēto, nokavēto un šonedēļ paveiksi daudz vairāk nekā plānots. Atzīsti un labo kādreiz pieļautās kļūdas, tā pavirzīsies augšup pa karjeras kāpnēm. Labs laiks ar sportu un mākslas pasauli saistītajiem. Dažiem Auna zīmes pārstāvjiem gaidāmi panākumi mīlas jomā, īpaši interesanti notikumi gaidāmi daiļā dzimuma pārstāvēm. Uzmanies, lai tava godkāre nesabojā labi iesāktas attiecības. Ja vēlies izdarīt iepirkumus, vari šim pasākumam veltīt brīvdienas.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒRSIS

Par enerģijas vai darba trūkumu šonedēļ noteikti nebūs jāžēlojas. Iespējams, prātā iešausies kāda lieliska iecere, tikai kārtīgi apdomā tās visus plusus un mīnusus, pirms īstenot kāroto dzīvē. Centies būt izlēmīgāks un vairāk uzticēties savām spējām, rezultātiem. Saskarsmē ar priekšniecību, esi apdomīgāks savos izteicienos, citādi vari nokļūt divdomīgā, neveiklā situācijā. Nedēļas nogalē velti vairāk laika savām atvasītēm.

 
Foto: Depositphotos.com

DVĪŅI

Par sevi var likt manīt konkurenti, kuri centīsies izlikt slazdus tev. Taču tu nebūsi ar pliku roku ņemams, ātri vien sajutīsi, kas tieši nav īsti kārtībā un spēsi pieņemt attiecīgus lēmumus. Nerēķinot saķeršanos ar sāncenšiem, citādi nedēļa dos iespēju pierādīt savu pilno profesionālo potenciālu, nostabilizēt savu sabiedrisko statusu, uzspodrināt profesionālo reputāciju. Privātajā dzīvē vēlēsies redzēt otrās pusītes smaidu sejā, un lai to panāktu, gādāsi ne vienu vien patīkamu pārsteigumu.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒZIS

No tevis neatkarīgi apstākļi var nedaudz traucēt īstenot kārotās lietas. Pilnīgi iespējams, risināsi kādas ar radinieku nekustamo īpašumu, mantojumu saistītus sarežģījumus. Darbā iespējams zināms spiediens no vadības puses, esi gatavs aktīvāk aizstāvēt savu viedokli. Materiāli atbildīgajām personām, var gadīties kāda saķeršanās ar varas kalpiem. Noteikti ievēro visus likuma pantus! Nav vēlams slēgt līgumus, uzsākt jaunas sadarbības. Neizturies pret savu otro pusīti pārāk vienaldzīgi vai virspusēji, viņai tieši šobrīd nepieciešama uzmanība un maigums!

 
Foto: Depositphotos.com

LAUVA

Neļauj, lai iepriekš gūtie panākumi tev sagroza galvu, rada viltus pārliecību par to, ka vari paveikt visu. Esi nedaudz, nedaudz paškritiskāks, taču tas nenozīmē, ka sevi jānoliek zemākā plauktiņā nekā pārējos. Tavas idejas, domāšanas veids būs veiksmīgs, lai īstenotu visdažādākos saimnieciski organizatoriskos jautājumus, vestu pārrunas ar ārzemju partneriem. Pilnīgi iespējams, gūsi papildus uzmanību pretējā dzimuma acīs. Brīvdienas solās paiet bezrūpīgās noskaņās.

 
Foto: depositphotos.com

JAUNAVA

Šī ir atbilstoša nedēļa, lai atļautos īstenot savas patiesās vēlmes, atzītos kādam savās simpātijās. Ikdienišķos darbus derētu paveikt līdz trešdienai. Centies pārāk neiedziļināties maznozīmīgos sīkumos, jo tas var radīt nepamatotus uztraukumus, kuri savukārt var ietekmēt darba lietu tālāko virzību. Nedēļas otrā pusē vari kārtot svarīgus jautājumus, tikties ar juristiem, risināt iesīkstējušas problēmas! Brīvdienās daudz jauku mirkļu, pavadīsi kopā ar savu laulāto, būsi saprotošs un iejūtīgs.

 
Foto: Depositphotos.com

SVARI

Tava oma šonedēļ var mainīties gluži kā uz burvju nūjiņas mājienu. Apkārtējiem var būt nedaudz grūtāk izprast tavu patieso noskaņojumu, veidot harmonisku, draudzīgu saskarsmi. Parūpējies, lai priekšniecībai nerodas iemesli pārmest tev nepadarītus darbus, kādu kavētu tikšanos. Profesionālajā jomā centies būt pēc iespējas lietišķāks, rūpīgāk koncentrēties saviem ikdienas pienākumiem!

 
Foto: Depositphotos.com

SKORPIONS

Šonedēļ dažādās situācijās atklāsies tavs jūtu dziļums, atbildības sajūta. Izvairies no saskares ar smagiem vai ugunsnedrošiem priekšmetiem. Varbūt tu aktīvi meklēsi kompanjonus kopīga biznesa uzsākšanai. Vari noteikti kārtot naudas lietas, kā arī prezentēt savas idejas plašākai auditorijai. Kāds varbūt tiks uz zaļāka zara, pateicoties iegūtam mantojumam. Brīvdienās nav vēlams doties uz lieliem masu pasākumiem. Labāk atturēties arī no tālāku ceļojumu uzsākšanas.

 
Foto: Depositphotos.com

STRĒLNIEKS

Būsi gatavs briestošajām pārmaiņām, pilnīgi iespējams, kopā ar priekšniecību piedalīsies vairākās sapulcēs, lai izstrādātu turpmākās darbības stratēģiju. Savas personīgās ieceres vislabāk realizēt nedēļas otrajā pusē, bet atceries, ka visam jābūt smalki pārdomātam! Līdz pat piektdienai izcelsies ar lieliskām psihologa dotībām, pratīsi prasmīgi pamācīt bērnus, gados jaunākos kolēģus. Brīvdienās jābūt piesardzīgam, jo var rasties riskantas situācijas, saasināties emocijas. Atturies no asiem, pārlieku tiešiem komentāriem, agresijas.

 
Foto: Depositphotos.com

MEŽĀZIS

Strādīgais un kārtīgais Mežāzis šonedēļ būs izteikts sava kolektīva lokomotīve. Tomēr uzskatīt sevi par neaizstājamu arī nevajadzētu, jo tas var pasliktināt tavu tēlu priekšniecības acīs. Pielūko, lai tu nenonāc pretrunā ar saviem uzskatiem, rīkojies vairāk sirdsbalss vadīts. Zvaigžņu stāvoklis ļaus tev veiksmīgi darboties, sasniegt labus rezultātus! Nedēļas izskaņā vēlams nodoties mierīgam, relaksējošam atpūtas veidam. Pavadi vairāk laika kopā ar otro pusīti.

 
Foto: Depositphotos.com

ŪDENSVĪRS

Savdabīga, ar mistiku, neizskaidrojamiem notikumiem piesātināta nedēļa. Tevi var mocīt iekšējas pretrunas. Ik pa brīdim tevī modīsies iedvesma uzņemties jaunus darbus, pierādīt sevi citā lauciņā. Tie Ūdensvīri, kuri pratīs pareizi izmantot radušās iespējas, var manāmi uzlabot savas izredzes pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm. Veiksmīgā sastrādāšanās ar kolēģiem, spēja pārliecināt priekšniecību, var izrādīties ļoti būtiskas tavos panākumos! Mīlas frontē valdīs miers, saticība.

 
Foto: Depositphotos.com

ZIVIS

Tev šī nedēļa nav piemērota lieliem darbiem. Radikālas metodes un līdzekļi mērķa sasniegšanā, var tā īsti nepalīdzēt, tādējādi tu tikai kaitēsi pats sev. Neuzsāc jaunas lietas, labāk turies pie pārbaudītām vērtībām! Kontakti ar mazpazīstamiem cilvēkiem var neattaisnoties. Priekšniecība var izsaukt tevi, uz kādām ļoti svarīgām pārrunām. Nepārpūlies, risinot darba jautājumus, ja iespējams, paņem kādu papildus brīvdienu! Vakaros nav vēlams vienam staigāt pa naksnīgām ielām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu