Brīvā laika apģērbs apaļīgām sievietēm – vai tiešām neiespējamā misija?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Apaļīgām dāmām nereti teju neiespējamā misija ir atrast piemērotu apģērbu brīvā laika pavadīšanai. Jo īpaši bikses, kuras turklāt būtu ne tikai ērtas, bet arī labi izskatītos un spētu noslēpt to, ko svešām acīm negribam rādīt. Kā atrast savam auguma tipam atbilstošu tērpu neformālam pasākumam? Kas jāņem vērā un vai tiešām «lielajām meitenēm» arī uz parku kopā ar bērniem jādodas svārkos, kleitās un augstpapēžu apavos?

Šo stereotipu jau šovakar steigs lauzt un rīdziniecei Margitai vērtīgus padomus sniegs televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» raidījuma «Ievas jaunās pārvērtības» stiliste Iveta Vecmane.

  • Izvēloties brīvā laika apģērbu, priekšroku dod biksēm ar platām, krītošām starām. Tās palīdzēs nomaskēt apaļumus.
  • Izvairies no «viengabalainiem», vienas krāsas apģērbiem, kas koptēlam liks izskatīties kā «lielam pleķim». Tā vietā atļaujies vairāk spēlēties ar dažādām faktūrām un krāsu salikumiem, kas vizuāli sadalīs augumu, tā padarot to interesantāku un pievilcīgāku.
  • Lai vizuāli pagarinātu kakla līniju, izvēlies apģērbu ar V veida izgriezumu.
  • Nebaidies no garākām, tunikas veida blūzēm. Tās noslēps problēmzonas un kopā ar biksēm izskatīsies patiešām stilīgi.
  • Melnas zeķubikses un melni apavi vizuāli slaidinās kājas.
  • Šovasar īpaši aktuāla apģērbā būs baltā krāsa un lieli ģeometriski raksti – ja to ņemsi vērā, iegādājoties brīvā laika apģērbu, noteikti neaizšausi greizi.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu