Megana Mārkla slepus pēc padoma dodas pāri okeānam pie savas mātes

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ MEGA/ Scanpix

Prinča Harija līgavai Meganai Mārklai karalisko kāzu plānošanā ir daudz palīgu, tomēr nekas nav salīdzināms ar miesīgas mātes padomu. Nedēļas nogalē Megana devās uz savām mājām Losandželosā, lai apciemotu māti Doriju Reglandu un aprunātos par kāzu plānošanu, ziņo harpersbazaar.com.

Tiek ziņots, ka Mārkla ieradusies ar kāzu skicēm un kleitas paraugiem, lai mātei patiešām būtu ieskats, kāda būs viņas meitas lielā diena.

Šis, iespējams, ir iemesls, kāpēc Megana nepiedalījās karaliskās ģimenes Lieldienu misē. Pils pārstāvji paziņoja, ka pāra (Meganas un prinča Harija) nedēļas nogales plāni ir privāti, un tie nevienam netika atklāti. Šobrīd gan ir skaidrs, ka Megana bijusi ASV, savukārt, Harijs, kā tiek ziņots, šo laiku pavadījis ar draugiem atpūšoties.

Cerams, ka Mārklai turpmāk nenāksies šādi slepus doties uz Losandželosu, lai satiktu savu māti. Atsaucoties uz dažiem avotiem, Dorija ieradīsies Londonā, lai palīdzētu meitai sagatavoties kāzām. Šā ceļojuma laikā viņa beidzot varēs satikt Harija ģimeni un pirmoreiz apskatīt Meganas kāzu kleitu.

Karaliskās kāzas gaidāmas 19. maijā

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu