Kāpēc Holivudas zvaigznēm patīk ābolu etiķis

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Pavasaris ir laiks, lai attīrītu organismu, atgūtu formu, kas bijusi pirms ziemas perioda, un piešķirtu mirdzumu savam ārējam izskatam. Perfekti, ja to varam panākt ar dabīgiem līdzekļiem. Izrādās, Holivudas zvaigznes jau gadiem ir iecienījušas kādu dabīgu brīnumlīdzekli – ābolu etiķi, ziņo žurnāls «100 labi padomi».

Šis viegli pieejamais produkts veicina gremošanu un aktivizē vielmaiņu, šādi sekmējot organisma attīrīšanos. Tā spēkos ir apturēt apetītes lēkmes, vēl vairāk – tas samazina vēlmi pēc našķiem, tāpēc tas tiek izmantots gan svara nomešanai, gan tā noturēšanai rāmjos. Šā iemesla dēļ ābolu etiķi atradīsi arī dažādu slaiduma un veselību uzlabojošu diētu produktu sarakstā.

Viens no iecienītākajiem veidiem, kā zvaigznes izmanto ābolu etiķi, – pirms katras ēdienreizes izdzer glāzi ūdens, kam pievienota viena ēdamkarote šā etiķa. Dzērienu iespējams uzlabot ar medu vai kanēli vai arī ūdens vietā izmantot svaigi spiestu sulu.

Vēl kāds neparasts veids, kā amerikāņi izmanto ābolu etiķi, – lieto to šampūna vietā, nedaudz pievienojot ūdenim. Etiķis novērš galvas ādas sausumu, samazina blaugznu veidošanos. Tas ir ideāls kondicionieris sausiem matiem, jo padara tos spīdīgus un mīkstus.

Ābolu etiķis ir lielisks līdzeklis arī ādai. Pievienojot to nedaudz vannas ūdenim, etiķis darbosies kā pīlings, tas uzlabos asinsriti, mīkstinās un nomierinās iekaisušu ādu, kā arī padarīs to mirdzošu.

Pilnu rakstu lasi žurnālā «100 labi padomi».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu