Nedēļas horoskops katrai zodiaka zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Nedēļas horoskops: 9. - 15. aprīlis

 
Foto: Depositphotos.com

AUNS

Šonedēļ var aktualizēties tēmas, kuras skar augstākās izglītības, reliģijas un kultūras jomu. Veiksies ar matemātikas nozari saistītajiem. Nedēļas vidū vēlams atteikties no alkohola lietošanas, kā arī būt piesardzīgākam pieņemot mazpazīstamu sadarbību partneru piedāvājumus. Tavus panākumus jūtami var ietekmēt ārēji, no tevis neatkarīgi apstākļi. Nedēļas izskaņa piemērota attiecību lietām. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem pastāv lieliskas iespējas iepazīties.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒRSIS

Tev veiksies darba lietās. Labi sapratīsies ar augstākstāvošajiem. Ja iespējams, nedēļas sākumā atturies parakstīt līgumus, uzņemties kredītsaistības. Sākot ar trešdienu ieteicams lielāku uzmanību veltīt lietišķā kontaktpersonu loka paplašināšanai. Nav izslēgts, kādam Vērsim būs jādodas neplānotā komandējumā. Ģimenes dzīvē būsi gādīgs un maigs. Sevišķu uzmanību veltīsi savām atvasītēm. Zvaigznes iesaka nepiemirst arī par savām vēlmēm, vajadzībām.

 
Foto: Depositphotos.com

DVĪŅI

Raibiem notikumiem piesātināta nedēļa. Var apgalvot, ka tev nemitīgi nāksies atrasties kustībā, sekot līdzi jaunumiem savā profesionālajā lauciņā. Pielūko, lai šāds dzīvesveids neiedzen tevi pārslodzē! Labāk nedaudz samazināt darba tempus, ieturēt mērenību gan fiziskajā, gan garīgajā plānā. Saskarsmē ar pretējo dzimumu būsi ļoti koķetīgs, pratīsi gūt vēlamo personu uzmanību, simpātijas apliecinājumus.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒZIS

Var rasties iespējas uzlabot materiālo stāvokli, tikai tas prasīs no tevis izlēmīgu, tūlītēju rīcību. Der ieklausīties priekšnojautā un censties apspiest savu nedrošības sajūtu, šaubas. Kādam Vēzim var saasināties kāda hroniska kaite. Negācijām par iemeslu varētu minēt stresa situācijas, kuras arī provocēs veselības sarežģījumus. Lai mazinātu uztraukumu radītās problēmas, pavadi vairāk laika kopā ar ģimeni. Vari arīdzan pievērsties radošām, garīgām lietām, meditācijai.

 
Foto: Depositphotos.com

LAUVA

Tu vēlēsies it visā iet «uz visu banku». Šoreiz gan pārmērīgā vēlme riskēt var neatmaksāties. Labākus panākumus gūs tās Lauvas, kuras ieturēs mērenību savā rīcībā, nekritīs azarta izliktajos slazdos. Ja iespējams, atturies risināt juridiska rakstura jautājumus, jo tajos var rasties neparedzēti šķēršļi, pārpratumi. Esi arīdzan piesardzīgāks ar lielākiem pirkumiem un noteikti met līkumu visa veida azartspēļu iestādēm. Brīvdienās atrodi laiku, lai nedaudz pasportotu.

 
Foto: Depositphotos.com

JAUNAVA

Priekšā būs intensīva, taču samērā ražīga un interesanta darba nedēļa. Ja būsi gatavs apgūt jaunas iemaņas, veicināt savā dzīvē visa veida novitātes, par panākumiem patiesi nebūs jāsūdzas. Tu lieliski sapratīsies ar lietišķajiem partneriem, spēsi vienoties ar viņiem par izdevīgākiem nosacījumiem, padarīsi esošo sadarbību produktīvāku. Laulības ostā var rasties nelieli sarežģījumi, taču tu tos pratīsi pārvarēt. Nedēļas nogalē ieteicams ļauties sabiedriskām norisēm. Vislabāk jutīsies, esot radošu, inovatīvu cilvēku vidū.

 
Foto: Depositphotos.com

SVARI

Lieliska nedēļa intelektuālā darba veicējiem. Tiem Svariem, kuri darbojas masu mediju, tirdzniecības, loģistikas jomā, būs lielākas iespējas pierādīt sevi, gūt augstākstāvošo atzinību. Esi uzmanīgs, kārtojot juridiskās lietas, nepieļauj tajās neuzmanības kļūdas. Lielā aizņemtība ar darba lietām neļaus veltīt gana daudz laika savai otrajai pusītei, kura par to var apvainoties. Centies likt lietā savas diplomāta dotības un nosvērtību, lai pārliecinātu partneri, ka strādā kopīgās nākotnes labā.

 
Foto: Depositphotos.com

SKORPIONS

Nenoliedzami spēsi apliecināt savu nozīmīgumu, zināšanas, autoritāti sabiedrības acīs. Kopumā piemērota nedēļa, lai pievērstos visa veida plānošanas darbiem, uzņemtos līdera lomu kolektīvā, izrādītu iniciatīvu. Kādam Skorpionam var parādīties nopietnāka interese par ezoterisko jomu. Filozofiskās pārdomas, var mudināt īstenot kādas pārmaiņas ģimenes dzīvē. Brīvdienās ieteicams doties ārā, pie dabas.

 
Foto: Depositphotos.com

STRĒLNIEKS

Būsi patiesi sabiedrisks, daudz laika uzturēsies kolēģu, domubiedru vidū. Plašais kontaktpersonu loks, palīdzēs tev virzībā augšup pa karjeras kāpnēm. Enerģiskākie zīmes pārstāvji nolems uzlabot savas konkurētspējas darba tirgū, apgūstot jaunas zināšanas, dodoties kādā pieredzes apmaiņas braucienā. Privātā dzīvē notikumu gaitu būs diezgan grūti prognozēt, jo daudz kas būs atkarīgs no mirkļa emocijām, spējas apvaldīt pārmērīgas kaislības.

 
Foto: Depositphotos.com

MEŽĀZIS

Praktiskā un piezemētā nostāja pret dzīvi, palīdzēs viegli tikt galā ar profesionālās dabas jautājumiem. Tu vislabāk jutīsies, darbojoties vienatnē, jo tādējādi varēsi pilnīgāk koncentrēties veicamajam. Tas gan nenozīmē, ka nespēsi iekļauties kolektīvā. Tieši pretēji, ātri vien kļūsi par tā neatņemamu sastāvdaļu. Mājas dzīvē nekļūsti pārlieku prasīgs, stingrs pret atvasītēm. Savukārt, lai tava otrā pusīte būtu apmierinātāka ar kopdzīvi, sagādā viņai kādu pārsteigumu.

 
Foto: Depositphotos.com

ŪDENSVĪRS

Šī var izveidoties par ļoti veiksmīgu nedēļu, taču pie nosacījuma, ka neļausies slinkumam, apātijai. Centies saskatīt motivāciju aktīvākai rīcībai, jo faktiski tas arī būs noteicošais faktors panākumos. Par ārēju apstākļu nelabvēlīgo ietekmi tev nenāksies sūdzēties. Liec lietā sev raksturīgo nestandarta domāšanu, radošo pieeju, lai risinātu pat pavisam ikdienišķus jautājumus un tu redzēsi, ka ierastie rutīnas darbi rit uz priekšu daudz ātrāk. Saskarsmē ar mīļoto vēlēsies vairāk kaislību, vairāk krāšņu emociju.

 
Foto: Depositphotos.com

ZIVIS

Liela nozīme būs apdomīgi izplānotam darba grafikam! Centies vairāk strukturēt savas profesionālās gaitas, parūpēties par to, lai netiek piemirsta kāda tikšanās un visi solījumi tiek īstenoti norunātajā laikā. Nedēļas pirmajā pusē nevajadzētu veikt lielus pirkumus, kārtot ar tieslietām, mantojumiem saistīto. Turpretim, no trešdienas, lēnām vari sākt apmeklēt valsts iestādes, risināt saimnieciski organizatoriskas lietas. Nedēļas nogalē tavu māju var apmeklēt kupls skaits viesu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu