Bērnišķīgais izskats rada problēmas? 5 padomi, kā kļūt sievišķīgākai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

«Gribu izskatīties sievišķīgāka! Mazā auguma dēļ mani neuztver nopietni!» Kā tērpties smalkām sievietēm, kuras vēlas izskatīties pieaugušākas un nobriedušākas? Jau šovakar «STV Pirmā!» raidījumā «Ievas jaunās pārvērtības» vērtīgus padomus 35 gadus vecajai rīdziniecei Ivetai sniegs stiliste Iveta Vecmane. Sieviete nereti priekšroku dod meitenīgam un pat bērnišķīgam apģērbam – kupliem rozā tilla svārkiem un platiem džemperiem ar lieliem uzrakstiem, tā smalkajam un pat miniatūrajam augumam liekot izskatīties kā lellītei. Lūk, daži no stilistes ieteikumiem, kā apģērbā ienest sievišķību un pieaugušas, respektējamas dāmas tēlu.

1. Ja izvēlies puķainu, meitenīgu kleitu vai svārkus, papildini to ar šobrīd tik aktuālo trenci vai brīva stila žaketi, tā koptēlā mazinot bērnišķīgos akcentus.

2. Must have apģērbs maza, smalka auguma sieviešu garderobē ir šauras kapri bikses līdz potītēm. Tās var kombinēt gan ar romantiska stila blūzēm, gan biker tipa ādas jaku. Nebaidies eksperimentēt un bikses vilkt kopā, piemēram, ar kleitu.

3. Iegādājoties aksesuārus, centies nepārspīlēt ar lielām un uzkrītošām rotām. Pārāk garas kaklarotas vizuāli augumu padarīs vēl mazāku. Tāpēc priekšroku dod īsākām rotaslietām.

4. Mazais augums mudina izvēlēties tam atbilstošu apģērbu un aksesuārus – izvairies no platiem, oversize džemperiem, lielām somām, platiem atlokiem žaketēs, lieliem dekoratīviem elementiem apģērbā.

5. Ja arī pēc 30 gadu sliekšņa tilla svārki ir viens no taviem iemīļotajiem apģērba gabaliem, pievērs uzmanību, lai tie nebūtu tik bērnišķīgā krāsā kā rozā un būtu garāki par celi. Arī svārku audumam jābūt kvalitatīvam un blīvam, bet piegriezumam iespējami lakoniskam – bez rišām, krokojumiem vai spožām lentēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu